ΕΛΛΑΔΑ

Κατόπιν εορτής τα πακέτα προσφορών των ακτοπλόων: Δυσαρεστημένοι οι επιβάτες (vid)

epivates
Photo: Εurokinissi

Oι προσφορές των ναυτιλιακών είτε είναι αποσπασματικές είτε ανακοινώθηκαν καθυστερημένα με αποτέλεσμα την δυσαρέσκεια των επιβατών

Ενώ τα επιβατικά πλοία αναχωρούν από τα λιμάνια της Αττικής με πληρότητα που αγγίζει και το 100%, κανένας επιβάτης δεν έχει επωφεληθεί από τις προσφορές που ανακοίνωσαν οι ναυτιλιακές εταιρείες.

Αν και η πίεση της κυβέρνησης ήταν έντονη, τα πακέτα είτε είναι αποσπασματικά, είτε ανακοινώθηκαν καθυστερημένα με αποτέλεσμα την δυσαρέσκεια των επιβατών, όπως αναφέρει το Open.

Όπως σημείωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου εν Ελλάδι τουριστικών γραφείων, Νικόλας Κελαϊδίτης, «Πραγματικές εκπτώσεις δεν υφίστανται. Έχουν κλείσει τα ακτοπλοϊκά τους εισιτήρια, ελάχιστοι περιμένουν τελευταία στιγμή να κλείσουν τα εισιτήρια και ιδίως από τα μέσα Ιουλίου και τον Αύγουστο που είναι μήνες υψηλής ζήτησης».

Σκέρτσος: «Πάνω από τη συγκεκριμένη αγορά η κυβέρνηση»

Από την πλευρά της κυβέρνησης, ο Άκης Σκέρτσος σημείωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, ότι «η κυβέρνηση είναι πάνω από την συγκεκριμένη αγορά. Θα προστεθεί στο Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης και η ακτοπλοϊκή αγορά. Δεν έχει τελειώσει η συζήτηση, δεν έχουν ανταποκριθεί όλες οι εταιρίες ούτε στο βαθμό που θα θέλαμε».