ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: «Ποντικοί» βγήκαν στις παραλίες - Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα

Φθιώτιδα: «Ποντικοί» βγήκαν στις παραλίες - Μπαράζ διαρρήξεων σε αυτοκίνητα
lamiareport.gr

Φθιώτιδα: Οι «ποντικοί» έχουν πιάσει τις παραλίες και «ανοίγουν» αυτοκίνητα

Όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος οι διαρρήκτες έπιασαν δουλειά στις παραλίες, με αποτέλεσμα πολλοί λουόμενοι επιστρέφοντας από το μπάνιο στο αυτοκίνητο να το βρίσκουν με σπασμένα παράθυρα ή με παραβιασμένες κλειδαριές.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το τελευταίο 48ωρο οι διαρρήκτες αυτοκινήτων έχουν χτυπήσει στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, στην παραλία του Αγίου Γεωργίου στην Πελασγία και στις Ράχες.

Μάλιστα σε μια περίπτωση στο Ασπρονερι, «έγδυσαν» ένα μικρό λεωφορείο τουριστών, που είχαν σταματήσει για μπάνιο. Οι κλέφτες τους πήραν βαλίτσες και σακίδια που είχαν μέσα από laptop μέχρι και τα προσωπικά τους έγγραφα.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί τόσο για το που θα παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, αλλά και τι πράγματα θα αφήσουν μέσα σε αυτό.

Τέλος προσοχή χρειάζεται και στην παραλία στις ξαπλώστρες όπου αφήνουμε τα χρήματα ή τα κινητά μας, αφού δίπλα μας μπορεί να υπάρχει κάποιος άλλος λουόμενος ο οποίος λειτουργεί ως συνεργός, ενημερώνοντας τους δράστες πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσουν».

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά τώρα σε δάσος της Λαμίας - Επιχειρούν και εναέρια μέσα

Κάλαμος: Απίστευτη «βουτιά» αυτοκινήτου στη θάλασσα

Κόρινθος: Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες κοντά στο Σούλι