ΕΛΛΑΔΑ

Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός ο 54χρονος σεκουριτάς που του επιτέθηκαν για να ληστέψουν εργοτάξιο

Ασπρόπυργος: Κλινικά νεκρός ο 54χρονος σεκουριτάς που του επιτέθηκαν για να ληστέψουν εργοτάξιο

Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή του δίνει 54χρονος σεκιουριτάς, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από ληστές

Μάχη για τη ζωή του δίνει 54χρονος σεκιουριτάς, ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από ληστές στα Άνω Λιόσια. Άσχημα τα νέα για τον 54χρονο σεκιουριτά, καθώς ο εργαζόμενος του υπό κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου είναι κλινικά νεκρός.

Ένας 54χρονος σεκιούριτι δέχτηκε επίθεση σε υπό κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου από ομάδα ληστών που ήθελαν να κλέψουν χαλκοσωλήνες.

Οι ληστές ακινητοποίησαν τον 54χρονο, τον χτύπησαν στο κεφάλι με σιδερένιο αντικείμενο, έκλεψαν ηλεκτρικά καλώδια και το κινητό του, ενώ στη συνέχεια πήραν το τζιπ της εταιρείας και εξαφανίστηκαν.

Το τζιπ εντοπίστηκε καμένο στη Νέα Ζωή Ασπροπύργου.

Ο 54χρονος εντοπίστηκε αρκετή ώρα αργότερα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύται σε ΜΕΘ σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται.

Ο γιος του 54χρονου καταγγέλει πως το κτίριο δεν διαθέτει κάμερες ασφαλείας και ότι η εταιρεία δεν τον είχαν προμηθεύσει με ασύρματο ή εταιρικό τηλέφωνο ώστε να ενημερώσει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως κανείς δεν είδε το τζιπάκι με τον χαλκό με το οποίο διέφυγαν οι δράστες, καθώς δεν υπήρχαν ούτε κάμερες ασφαλείας, ούτε κινητά τηλέφωνα προκειμένου να εντοπιστεί κάποιο στοιχείο.

Οι δράστες αφαίρεσαν μεγάλους χαλκοσωλήνες αξίας 30.000 ευρώ.