ΕΛΛΑΔΑ

Εορδαία: Eξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 56χρονου εναερίτη του ΑΔΜΗΕ

Εορδαία: Eξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του 56χρονου εναερίτη του ΑΔΜΗΕ

Εορδαία: Το ατύχημα συνέβη όταν, ένα από τα κλαδιά δέντρου, έπεσε κοντά στη γραμμή μεταφοράς, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί από το ηλεκτρικό ρεύμα.

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δίνει στην Εντατική Μονάδα Αντιμετώπισης Εγκαυμάτων, κλινική πλαστικής χειρουργικής, του Νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη, ο 56χρονος εναερίτης του ΑΔΜΗΕ, Αναστάσιος Δέλλιος, από τον Περδίκκα, ο οποίος, κατά τη διάρκεια εργασιών κοπής δέντρων, πλησίον της γραμμής μεταφοράς 400 Kv –κιλοβόλτ- Φλώρινας – Μπίτολα, υπέστη ηλεκτροπληξία και πολλαπλά σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ατύχημα συνέβη όταν, ένα από τα κλαδιά δέντρου, έπεσε κοντά στη γραμμή μεταφοράς, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί από το ηλεκτρικό ρεύμα. Μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών από συναδέλφους του διακομίστηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Φλώρινας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος εναερίτης, εργαζόμενος στο κέντρο υπερυψηλής τάσεως στον ΑΗΣ Καρδιάς, υποστηρίζεται μηχανικά, και το επόμενο 24ωρο είναι κρίσιμο για την εξέλιξη της υγείας του.