ΕΛΛΑΔΑ

Πετρούπολη: Καρέ καρέ η εμπρηστική επίθεση σε επιχείρηση γνωστού τράπερ

Πετρούπολη: Καρέ καρέ η εμπρηστική επίθεση σε επιχείρηση γνωστού τράπερ
Eurokinissi

Πετρούπολη: Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις - Πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ περισυνέλεξαν ένα γκαζάκι, μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και υπολείμματα από κροτίδα.

Το φως της δημοσιότητας είδε βίντεο ντοκουμέντο από την χθεσινή εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα γνωστού τράπερ στην Πετρούπολη.

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει την εμπρηστική επίθεση σε κατάστημα ιδιοκτησίας γνωστού τράπερ, στην οδό 25ης Μαρτίου στην Πετρούπολη. Όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που ανέδειξε η ΕΡΤ οι δράστες είναι δύο και έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους. Ο ένας με σφυρί σπάει την τζαμαρία, και ο συνεργός του πετάει στο εσωτερικό τον εμπρηστικό μηχανισμό.

Ακολουθεί έκρηξη και φωτιά. Οι εμπρηστές φεύγουν τρέχοντας. Καταστηματάρχες και κάτοικοι της περιοχής, με πυροσβεστήρες και μάνικες νερού σβήνουν τις φλόγες πριν προκαλέσουν εκτεταμένες ζημιές.

Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις. Πυροτεχνουργοί της ΕΛ.ΑΣ περισυνέλεξαν ένα γκαζάκι, μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό και υπολείμματα από κροτίδα.

Ο γνωστός τράπερ κατέθεσε στην αστυνομία, και εξέφρασε την επιθυμία να μην διωχθούν ποινικά οι εμπρηστές.