ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια της γέφυρας που κατέρρευσε - Τέσσερις συλλήψεις

Πάτρα: Συνεχίζονται οι έρευνες στα συντρίμμια της γέφυρας που κατέρρευσε - Τέσσερις συλλήψεις
Eurokinissi

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την κατάρρευση τμήματος γέφυρας, της μεγάλης περιμετρικής της Πάτρας, στην περιοχή, Προάστιο

Συνεχίζονται οι έρευνες της 6ης ΕΜΑΚ στη γέφυρα που κατέρρευσε στην Πάτρα. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα συνεργεία έσπασαν με μηχανήματα έργου την αριστερή και τη δεξιά πλευρά της τσιμεντένιας γέφυρας, απομακρύνοντας τα μπάζα, καθώς το σημείο που εστιάζεται το ενδιαφέρον των ερευνών βρίσκεται ακριβώς στη μέση τους.

Οι εργασίες προχωρούσαν σε έκταση 5-10 μέτρα, ώστε να μπαίνει κάθε φορά στα συντρίμμια ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ και να αναζητά ίχνη ζωής. Με τον ίδιο τρόπο θα συνεχιστούν οι έρευνες και τις επόμενες ώρες.

Πάτρα: Τέσσερις συλλήψεις για την κατάρρευση της γέφυρας

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία για την κατάρρευση τμήματος γέφυρας, της μεγάλης περιμετρικής της Πάτρας, στην περιοχή, Προάστιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ένας συλληφθείς είναι ο υπεύθυνος ασφαλείας του έργου οι άλλοι δύο είναι εργαζόμενοι, ενώ αργά την Κυριακή έγινε γνωστή και μια τέταρτη σύλληψη. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού και απεγκλωβισμού τουλάχιστον δύο ατόμων κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας. Μέχρι στιγμής ένας άνθρωπος έχει ανασυρθεί νεκρός και τουλάχιστον 14 τραυματίες.

«Γλίτωσα από θαύμα», λέει με τρεμάμενη φωνή στην κάμερα ο Ρομά που βρισκόταν κάτω από τη γέφυρα τη στιγμή της κατάρρευσής της. Μάλιστα, αναφερόμενος στον αριθμό των νεκρών, υποστηρίζει: «Έχω δύο τρία άτομα από κάτω. Είναι πεθαμένοι. Τους είδα».