ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Μαγνησία: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο Χοροστάσι - Περικυκλώθηκε από τις φλόγες

Φωτιά στη Μαγνησία: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα στο Χοροστάσι - Περικυκλώθηκε από τις φλόγες

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή Χοροστάσι Μαγνησίας, ενώ στην περιοχή μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά. Δίπλα της, εντοπίστηκε επίσης ο άνδρας της χωρίς τις αισθήσεις του.

Λίγο πριν τις 19:00 της Τετάρτης, στην περιοχή Χοροστάσι Μαγνησίας, στον Αλμυρό, εντοπίστηκε μια γυναίκα νεκρή, ενώ μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά σε ολόκληρη την περιοχή.

Η άτυχη γυναίκα διέμενε με τον άνδρα της σε τροχόσπιτο και από το σημείο πέρασαν οι φλόγες. Η ίδια εντοπίστηκε με εγκαύματα σε όλο της το σώμα.

Δίπλα της εντοπίστηκε και ο άνδρας της χωρίς τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως φαίνεται το ζευγάρι εγκλωβίστηκε από τις φλόγες, ενώ νωρίτερα είχε σταλθεί μήνυμα από το 112 για την εκκένωση αυτής της περιοχής.

Από τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται ότι η γυναίκα είχε κινητικά προβλήματα (ήταν υπέρβαρη). Το τροχόσπιτο ήταν στην παραλία με χόρτα γύρω γύρω, ενώ ο άνδραςτης αντί να την πάρει να φύγουν όταν είδε τη φωτιά, προσπάθησε να πάει να τη σβήσει.

Όταν κατάλαβε ότι δεν μπορούσε πήγε να πάρει το αυτοκίνητο για να μετακινήσει τη γυναίκα του, αλλά προφανώς έχασε χρόνο και το τροχόσπιτο πήρε φωτιά. Ο ίδιος βρέθηκε ζωντανός, αλλά χωρίς τις αισθήσεις του, λίγο πιο πέρα στα δέντρα που ήταν το αυτοκίνητο.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο δήμαρχος Αλμυρού, ο ίδιος τους είχε ειδοποιήσει τηλεφωνικά για να απομακρυνθούν.