ΕΛΛΑΔΑ

«Αριστούργημα της τεχνολογίας»: Η Naval Group παρουσιάζει φωτογραφίες της ελληνικής Belh@rra

«Αριστούργημα της τεχνολογίας»: Η Naval Group παρουσιάζει φωτογραφίες της ελληνικής Belh@rra
Φρεγάτα Belharra του Πολεμικού Ναυτικού της Γαλλίας

Η FDI Belharra είναι φρεγάτα μάχης πολλαπλών ρόλων, που θα ενισχύσει σημαντικά την αποτρεπτική ικανότητα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού

Οι προηγμένες φρεγάτες Belh@rra κατασκευάζονται στο ναυπηγείο του Λοριάν στη Γαλλία και αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την αποτρεπτική ικανότητα του Πολεμικού Ναυτικού.

Μάλιστα η Naval Group δημοσίευσε φωτογραφίες από την κατασκευή τους, σημειώνοντας πως: «Αυτό το αριστούργημα τεχνολογίας είναι το έμβλημα των εξαιρετικών δυνατοτήτων της φρεγάτας πολλαπλών αποστολών».

Η FDI Belharra είναι φρεγάτα μάχης πολλαπλών ρόλων, που θα ενισχύσει σημαντικά την αποτρεπτική ικανότητα του Πολεμικού Ναυτικού και θα αλλάξει τις ισορροπίες στην Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει υψηλού επιπέδου δυνατότητες κατά πλοίων, έναντι εναέριων απειλών, ανθυποβρυχιακών επιχειρήσεων όπως και προβολής ειδικών δυνάμεων.

Η προστασία της έναντι εναέριων και απειλών επιφανείας εξασφαλίζεται από τους πιο σύγχρονους αισθητήρες, συμπεριλαμβανομένου του Thales Sea Fire, του πρώτου πολυψηφιακού ραντάρ πολλαπλών λειτουργιών με τεσσάρων σταθερών διατάξεων κεραία.