ΕΛΛΑΔΑ

Τρίτεκνη μητέρα από τη Μυτιλήνη νίκησε τον καρκίνο και μπήκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τρίτεκνη μητέρα από τη Μυτιλήνη νίκησε τον καρκίνο και μπήκε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
ΕΡΤ

Έδωσε μάχη με τον καρκίνο κατάφερε να τον ξεπεράσει και πανηγυρίζει την είσοδό της στην πρώτη της επιλογή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τον δικό της αγώνα ζωής έδωσε μία μητέρα τριών παιδιών από τη Μυτιλήνη, η οποία νίκησε τον καρκίνο και σήμερα πανηγυρίζει την είσοδό της στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας.

Η Αναστασία Μπαστούνη πριν από τέσσερα χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο τον οποίο και κατάφερε να ξεπεράσει και πλέον ετοιμάζεται να κάτσει στα φοιτητικά έδρανα αφού πέρασε στην πρώτη της επιλογή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

«Βαθιά ανάσα ότι όλα πήγαν καλά» λέει στην ΕΡΤ Αιγαίου, η τρίτεκνη μητέρα λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. «Είναι επιτυχία συλλογική, όλης της οικογένειάς μου. Πρώτα του Στράτου, του άντρα μου και των παιδιών μου, που με στήριξαν και όλοι έκαναν υπομονή» σχολιάζει με εμφανή τη συγκίνησή της.

Η Αναστασία Μπαστούνη φοίτησε στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης και κατάφερε να συγκεντρώσει 17.400 μόρια, δίνοντας το καλύτερο παράδειγμα στα παιδιά της 17 και 16 (δίδυμα) ετών. «Τόσο καιρό εκπαιδεύτηκαν στην ξηρά τροφή» λέει χαρούμενη.

«Μόνο να έχουμε την υγεία μας και όλα τα αλλα με θέληση και προσπάθεια θα τα καταφέρουμε» καταλήγει.