ΕΛΛΑΔΑ

Μνημόνιο συνεργασίας Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Γ.Ε.Σ.

ΕΕΣ
Ο Υπαρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, προσέφερε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό
ΕΕΣ

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (Ε.Ε.Σ.) και το Γενικό Επιτελείο Στρατού (Γ.Ε.Σ.) υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης. 

Μνημόνιο συνεργασίας συνήψαν, την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 στη Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΣ, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και το Γενικό Επιτελείο Στρατού (Γ.Ε.Σ.), για την εκμάθηση Πρώτων Βοηθειών στα στελέχη του Ελληνικού Στρατού.

Ειδικότερα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στη Διεύθυνση Υγειονομικού του ΓΕΣ, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός και ο Υπαρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, υπέγραψαν τα προβλεπόμενα έγγραφα. Παρόντες ήταν, επίσης, ο Διευθυντής Δ/νσης Υγειονομικού Υποστράτηγου, Δημήτρης Κάσιμος, ο Υποδιευθυντής Δ/νσης Υγειονομικού Ταξίαρχος, Μάριος Ζάχος και η Τμηματάρχης 3ου Γραφείου Εκπαιδεύσεων Συνταγματάρχη, Μαρία Παναγιωτοπούλου.

Σημειώνεται ότι, στο περιθώριο της υπογραφής του μνημονίου, ο Υπαρχηγός του ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, προσέφερε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Ε.Ε.Σ, Dr. Αντώνιο Αυγερινό, για την τεράστια διαχρονική ανθρωπιστική του προσφορά στην ηγεσία του μεγαλύτερου και αρχαιότερου ανθρωπιστικού οργανισμού στην Ελλάδα.

Σχετικές ειδήσεις