ΕΛΛΑΔΑ

Κατερίνη: «Την είδα καμένη στο αυτοκίνητο» - Συγκλονίζει ο πατέρας της 38χρονης για τον θάνατο

θάνατος, Κατερίνη

«Με πήραν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε με το παιδί. Πήγα στο σημείο. Την είδα καμένη μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει ο πατέρας της 38χρονης που απανθρακώθηκε στο αυτοκίνητό της στην Κατερίνη

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 38χρονη μητέρα τριών παιδιών στην Κατερίνη, όταν το αυτοκίνητό της φαίνεται να παρουσίασε μηχανική βλάβη, να τυλίχθηκε στις φλόγες εν κινήσει, με αποτέλεσμα εκείνη να μην προλάβει να βγει και να καεί ζωντανή. παρά τις προσπάθειες όλων να σβήσουν τη φωτιά με πυροσβεστήρες.

Το τραγικό περιστατικό το απόγευμα του Σαββάτου όταν πιθανότητα από μηχανική βλάβη το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 38χρονη, μητέρα τριών παιδιών, τυλίχθηκε στις φλόγες με την ίδια να μην καταφέρνει να βγει από το αυτοκίνητο.

«Με πήραν τηλέφωνο ότι κάτι έγινε με το παιδί. Πήγα στο σημείο. Την είδα καμένη μεσα στο αυτοκίνητο. Είμαστε σοκαρισμένοι, δεν μπορώ να το πιστέψω. Κανένας δεν ξέρει τι έγινε, μόνο η κόρη μου και ο Θεός. Έφυγε το παιδί μου, πάει χάθηκε», ανέφερε συντετριμμένος ο πατέρας της 38χρονης μητέρας που βρήκε τραγικό θάνατο.

Τις συνθήκες για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η τροχαία Κατερίνης.