ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ η 43χρονη αστυνομικός

Λάρισα: Προσπαθεί να ξεπεράσει το σοκ η 43χρονη αστυνομικός
Φωτογραφία αρχείου / INTIME

Λάρισα: Βελτιώνεται η υγεία της 43χρονης αστυνομικού που δέχθηκε δολοφονική επίθεση από τον σύζυγό της και λίγο έλειψε να πεθάνει. Σε ανοικτή γραμμή με ψυχολόγους το θύμα για να ξεπεράσει το σοκ.

Η 43χρονη αξιωματικός της Αστυνομίας σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον 53χρονο εν διαστάσει σύζυγό της είχε πολύ σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και την κοιλιακή χώρα. Τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βαριά, με αποτέλεσμα να υποστεί ρήξη σπλήνας και νεφρού, ενώ το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί όπως η ίδια εξομολογήθηκε στην ΕΡΤ.

Η κατάσταση της υγείας της αστυνομικού βελτιώνεται μέρα με την ημέρα, ενώ παράλληλα είναι σε ανοικτή γραμμή με τους ψυχολόγους του γραφείου Ενδοοικογενειακής Βίας της Αστυνομίας, έτσι ώστε να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ που έχει υποστεί.

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς… Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», είπε χαρακτηριστικά η αστυνομικός στην ΕΡΤ.

Ο δράστης, επιχειρηματίας της εστίασης στη Λάρισα με αρκετά γνωστό κατάστημα, έχει ήδη διωχθεί ποινική για απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα απολογηθεί τη Δευτέρα (7/8).