ΕΛΛΑΔΑ

Το «ξέσπασμα» της Καίτης Γαρμπή για τις εικόνες ντροπής με τα φορτωμένα γαϊδουράκια στην Ύδρα

Το «ξέσπασμα» της Καίτης Γαρμπή για τις εικόνες ντροπής με τα φορτωμένα γαϊδουράκια στην Ύδρα
Newsbomb archive.

«Φτου σας», έγραψε η τραγουδίστρια σε μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Καίτη Γαρμπή δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της, για τις εικόνες ντροπής από την Ύδρα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου και δείχνουν γαϊδουράκια να κουβαλούν μεγάλα και βαριά αντικείμενα, μεταξύ άλλων και… ένα ψυγείο.

Η Καίτη Γαρμπή τοποθετήθηκε για το ζήτημα, γράφοντας σε έντονο ύφος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ύδρα, το νησί της αριστοκρατίας και των γαϊδουριών. Φτου σας», αναρτώντας τη χαρακτηριστική φωτογραφία με το γαϊδουράκι στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού. Τα σχόλια των θαυμαστών της ήταν υποστηρικτικά, εγκρίνοντας με θέρμη τη θέση της τραγουδίστριας.

Για το συγκεκριμένο ζήτημα πήρε θέση και η τηλεοπτική παρουσιάστρια Μαριάντα Πιερίδη, ερχόμενη σε ρήξη με τον Δήμαρχο της Ύδρας, ενώ, την αγανάκτησή της εξέφρασε και η Ναταλία Γερμανού, με δημοσίευση.

Στο βίντεο, που δημοσίευσε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, φαίνονται γαϊδουράκια φορτωμένα με κούτες ακόμα και με ψυγεία. Μάλιστα, ένα από αυτά διακρίνεται να παραπατά.

Να υπενθυμίσουμε σε αυτό σημείο ότι στο νησί απαγορεύονται τα τροχοφόρα, ωστόσο, από τις εικόνες αυτές προκύπτει το ερώτημα αν τα ζώα θα έπρεπε να φορτώνονται με τόσο βαριά αντικείμενα, όταν, μάλιστα, επικρατούν ακραίες θερμοκρασίες.

Σχετικές ειδήσεις