ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο έγκλημα στις ΗΠΑ: Ανάγκασε τον γιο του να πάρει ναρκωτικά και όταν συνελήφθη... γέλαγε!

Απίστευτο έγκλημα στις ΗΠΑ: Ανάγκασε τον γιο του να πάρει ναρκωτικά και όταν συνελήφθη... γέλαγε!

Ούτε οι αστυνομικοί μπορούσαν να πιστέψουν όσα ανακάλυπταν!

Δεν μπορεί να χωρέσει ανθρώπου νους το έγκλημα που σημειώθηκε στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ, όπου ένας 48χρονος ανάγκασε το γιο του να πάρει ναρκωτικά, οδηγώντας τον στο θάνατο ενώ όταν οι Αρχές τον συνέλαβαν, εκείνος γελούσε!

Σύμφωνα με τη New York Post, o 26χρονος Λάντον Τάιλερ Ρέιντερ βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Τζάσπερ στις 27 Μαρτίου και, μετά από πολύμηνη έρευνα, οι τοπικές Αρχές πέρασαν τελικά χειροπέδες στον πατέρα του, τον 48χρονο Τζέιμι Ρέιντερ και στους γείτονές τους Ράιαν Ντάστιν Κλαρκ, 24 ετών, και Τόνια Ρέι Κιν, 43 ετών.

Οι έρευνες της αστυνομίας, αρχικά έκαναν λόγο για μια συνηθισμένη περίπτωση υπερβολικής δόσης ναρκωτικών ωστόσο οι έρευνες οδήγησαν στον πατέρα του νεαρού, με τους αστυνομικούς να σοκάρονται.

Όπως επισήμανε ο αστυνόμος Β' Ντάρελ Μόουτ, μιλώντας για τη σοκαριστική υπόθεση, οι τρεις κατηγορούμενοι όχι μόνο ανάγκασαν τον Λάντον να πάρει τα ναρκωτικά, αλλά επέλεξαν να μην καλέσουν ασθενοφόρο ακόμα και όταν ψυχορραγούσε. Αν το είχαν κάνει και είχε χορηγηθεί έγκαιρα στο θύμα η ουσία Narcan, που εμποδίζει τη δράση οπιοειδών, ο άνδρας θα ήταν σήμερα ζωντανός.

«Μόλις έχασα τον γιο μου και δεν μπορώ να πενθήσω ούτε να βρω γαλήνη. Δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο, γ@@το. Κάποιοι άνθρωποι διαδίδουν φήμες και ψέματα. Αρκετά προβλήματα έχω, ευχαριστώ. Κρατήστε αυτές τις συνωμοσιολογικές μ@@κίες για τον εαυτό σας» έγραφε σε ανάρτησή του στα τέλη Μαρτίου.

Το πλέον εξοργιστικό ωστόσο, είναι το γεγονός πως μετά τη σύλληψή του, ο Ρέιντερ χαμογελούσε στις φωτογραφίες της σήμανσης...