ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον Ερυθρό Σταυρό 3 Έλληνες και 1 Κροάτης - Στο νοσοκομείο η μητέρα του Μιχάλη

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον Ερυθρό Σταυρό 3 Έλληνες και 1 Κροάτης - Στο νοσοκομείο η μητέρα του Μιχάλη
Eurokinissi

Νέα Φιλαδέλφεια: Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε και η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, καθώς κρίθηκε από τους ιατρούς ότι είναι απαραίτητη η προληπτική της παραμονή στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Στον νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» εξακολουθούν να νοσηλεύονται, μετά τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, τρεις Έλληνες και ένα Κροάτης.

Συγκεκριμένα ένας 48χρονος Έλληνας εισήχθη στη Νευροχειρουργική Κλινική, ένας 26χρονος νοσηλεύεται στο ίδιο τμήμα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και ένας 47χρονος έχρηζε επίσης νοσηλείας.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και ένας Κροάτης ηλικίας 47 ετών, ως πολυτραυματίας, ο οποίος εισήχθη στη χειρουργική κλινική.

Τέλος, στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκε και η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη, καθώς κρίθηκε από τους ιατρούς ότι είναι απαραίτητη η προληπτική της παραμονή στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται

Η Κατάσταση Υγείας Νοσηλευομένων, από συμπλοκή μεταξύ Οπαδών:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική, η κατάστασή του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος
2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος
3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική και η κατάσταση του είναι σταθερή, είναι απύρετος και λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, γίνεται περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος
4) Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), νοσηλεύεται στην Α' Χειρουργική Κλινική, η κατάσταση του είναι σταθερή και φρουρείται από την αστυνομία. Λόγω κοιλιακού άλγους το οποίο ανέφερε σήμερα το πρωί κατά την κλινική εξέταση, θα υποβληθεί σε νέο εργαστηριακό και απεικονιστικό έλεγχο.
5) Επιπλέον, εισήχθη από 08/08/2023 και νοσηλεύεται η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., στην Β ́ Καρδιολογική Κλινική, σταθερή και ασυμπτωματική.
Εκ της Διοικήσεως του Νοσοκομείου