ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Μαρτυρικός ο θάνατος του Μιχάλη - Με καράμπιτ το μοιραίο χτύπημα;

Νέα Φιλαδέλφεια: Μαρτυρικός ο θάνατος του Μιχάλη - Με καράμπιτ το μοιραίο χτύπημα;
ΙΝΤΙΜΕ

Ξέσπασμα οργής στα κοινωνικά δίκτυα για τη δολοφονία του Μιχάλη, αλλά και την απουσία της αστυνομίας από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έτυχε το βράδυ της Δευτέρας να βρίσκεται στο σημείο που «χτύπησαν» οι χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, με την περίπτωσή του να φέρνει στη μνήμη την τραγωδία με τον Άλκη Καμπανό πριν από 1,5 χρόνο.

Ξέσπασμα οργής στα κοινωνικά δίκτυα για τη δολοφονία του Μιχάλη, αλλά και την απουσία της αστυνομίας από ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο.

Εργαζόμενη σε καφετέρια της περιοχής που γνώριζε τον Μιχάλη περιγράφει πώς ένα πλήθος μαυροφορεμένων μαχαίρωναν όποιον έβρισκαν μπροστά τους και πετούσαν πέτρς και καδρόνια, αλλά η αστυνομία δεν έσπευσε παρά τις εκκλήσεις όπως λέει.

Το μοιραίο χτύπημα στον 29χρονο εκτιμάται ότι έγινε όπως και στην περίπτωση του Άλκη Καμπανού με μαχαίρι τύπου καραμπίτ, που του έκοψε τη βραχιόνια αρτηρία προκαλώντας του ακατάσχετη αιμορραγία.