ΕΛΛΑΔΑ

Μεσολόγγι: Πώς οι αστυνομικοί έσωσαν την 4χρονη που ξέχασε ο πατέρας της στο αυτοκίνητο

Μεσολόγγι: Πώς οι αστυνομικοί έσωσαν την 4χρονη που ξέχασε ο πατέρας της στο αυτοκίνητο
Eurokinissi

Μεσολόγγι: Πατέρας ξέχασε την 4χρονη κόρη του κλειδωμένη στο αμάξι

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε έναν άνδρα στο Μεσολόγγι το βράδυ της Τρίτης (8/8) καθώς άφησε την τετράχρονη κόρη του κλειδωμένη στο όχημά του.

Σε ημιλιπόθυμη κατάσταση βρισκόταν το 4χρονο κοριτσάκι που εντοπίστηκε κλειδωμένο μέσα σε αυτοκίνητο, σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, στο Μεσολόγγι, το βράδυ της Τρίτης (07/08).

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έσπευσαν στο σημείο και έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού για να απεγκλωβίσουν το παιδί, καθώς έκριναν ότι η κατάσταση ήταν κρίσιμη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τηλεόρασης του Mega, οι αστυνομικοί προσέφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες στην 4χρονη, η οποία συνήλθε. Δεκαπέντε λεπτά μετά, προσήλθε ο 40χρονος πατέρας του παιδιού, ο οποίος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ξέχασε την κόρη του μέσα στο αυτοκίνητο. Ο πατέρας συνελήφθη, ενώ στο σημείο κλήθηκε και η μητέρα του κοριτσιού.

Η μητέρα μετέφερε την 4χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, για προληπτικούς λόγους.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η ανήλικη δεν διέτρεχε κάποιον κίνδυνο για την υγεία της και θα παραμείνει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους.