ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Πολυτελές όχημα έγινε στάχτη στην εθνική οδό

Φθιώτιδα: Πολυτελές όχημα έγινε στάχτη στην εθνική οδό

Φθιώτιδα: Μόλις που πρόλαβαν να κατεβάσουν τα πράγματά τους οι επιβάτες - Το πολυτελές αυτοκίνητο μέσα σε λίγα λεπτά τυλίχτηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς.

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους στάθηκε ο οδηγός και η συνοδηγός ολοκαίνουριου πολυτελούς οχήματος, το οποίο ξαφνικά τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Λαμίας - Θεσσαλονίκης, καθώς και οι δύο πρόλαβαν να απομακρυνθούν εγκαίρως από αυτό.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00' το πρωί του Σαββάτου στη 240η χ/θ της εθνικής οδού, περίπου στο ύψος των Ραχών.

Από το καπό του πολυτελούς αυτοκινήτου ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί και ο οδηγός σταμάτησε στην άκρη για να δει τι συμβαίνει.

Ευτυχώς τόσο ο ίδιος όσο και η συνοδηγός, πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν βγάζοντας κι ορισμένα πράγματα από μέσα, καθώς μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και καταστράφηκε ολοσχερώς!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί:

Στο σημείο έφτασε πυροσβεστικό όχημα από την Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας και το Π.Κ. Στυλίδας, όμως ήδη το αυτοκίνητο είχε καεί ολοσχερώς.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Εξιχνιάστηκαν 15 κλοπές-διαρρήξεις - Μία σύλληψη

Θεσσαλονίκη: Καραμπόλα επτά ΙΧ στα διόδια των Μαλγάρων

Εύβοια: «Τον κατασπάραξαν αγριογούρουνα, βρέθηκε μόνο το κρανίο», λέει μάρτυρας για τον 58χρονο