ΕΛΛΑΔΑ

Οδυσσέας Σταμούλης: Θρήνος στην κηδεία του γιου του - «Τραγικές στιγμές που δεν χωρούν λόγια»

Οδυσσέας Σταμούλης: Θρήνος στην κηδεία του γιου του - «Τραγικές στιγμές που δεν χωρούν λόγια»
Intime news

Οδυσσέας Σταμούλης: Υποβασταζόμενοι οι γονείς του μικρού Χρήστου, αποχαιρέτησαν τον γιο τους που βρήκε τραγικό θάνατο στους Φούρνους Ικαρίας

Σπαραγμός και βαθιά θλίψη κατά το τελευταίο αντίο στον γιο του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη ο οποίος πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας και το πρωί της Δευτέρας, 14 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του.

Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Καλλιθέα εκεί όπου αποχαιρέτησαν τον άτυχο Χρήστο και στάθηκαν στο πλευρό των συντετριμένων γονιών του.

Για τραγικές στιγμές για τις οποίες δεν χωρούν λόγια, έκαναν λόγο οι συνάδελφοι του ηθοποιού, που βρέθηκαν κοντά στην οικογένεια αυτές τις δύσκολες ώρες, όπως η Ελένη Φιλίνη και ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη φαίνεται ότι στις 14:30 της Πέμπτης, 10 Αυγούστου, μπήκε στη θάλασσα και ενδέχεται να μπλέχθηκε στο σκοινί σημαδούρας, η οποία είναι εκεί για να δείχνει ότι απαγορεύεται το κολύμπι στην συγκεκριμένη περιοχή.

Όταν ο 11χρονος δεν επέστρεφε έπειτα από ώρες στο σπίτι, η μητέρα του ανησύχησε και άρχισε να τον ψάχνει. Αρχικά πήγε στο λιμεναρχείο, είπε ότι δεν ξέρει αν το παιδί έκανε μπάνιο ή αν έχει πάει μαζί με τους φίλους του για ποδόσφαιρο και το αναζητούσε. Αμέσως σήμανε συναγερμός, δύο σκάφη του Λιμενικού έφυγαν από τη Σάμο και πήγαν στους Φούρνους Κορσεών, όπου έγινε έρευνα για να εντοπιστεί ο 11χρονος.

Τα στελέχη του λιμεναρχείου εντόπισαν την σορό του άτυχου 11χρόνου στο νερό, την οποία ανέσυραν, ενώ στην συνέχεια την μετέφεραν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο του νησιού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.