ΕΛΛΑΔΑ

Δεκαπενταύγουστος: Έρημη πόλη η Αθήνα - Όπου φύγει φύγει και οι τελευταίοι αδειούχοι (pics)

Δεκαπενταύγουστος: Έρημη πόλη η Αθήνα - Όπου φύγει φύγει και οι τελευταίοι αδειούχοι (pics)

Άδειασε η Αθήνα ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου - Έφυγαν και οι τελευταίοι αδειούχοι

Σχεδόν ανύπαρκτη είναι η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Τρίτης, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από το πρακτορείο Intime news, κυκλοφορούν ελάχιστοι περαστικοί ενώ στους δρόμους κινούνται μόνο τουριστικά λεωφορεία και ταξί

Κεντρικά και πολυσύχναστα σημεία της πρωτεύουσας, όπως η πλατεία Συντάγματος και η Ερμού, σήμερα το πρωί είναι σχεδόν άδεια καθώς έχουν αποχωρήσει και οι τελευταίοι αδειούχοι του Αυγούστου για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η ακτοπλοϊκή κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής

Xωρίς ιδιαίτερα προβλήματα διεξάγεται από το πρωί η ακτοπλοϊκή κίνηση από τα λιμάνια της Αττικής, σήμερα εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Το λιμενικό σώμα βρίσκεται σε επιφυλακή, ενώ στελέχη του σώματος λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διευκόλυνση των επιβατών που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν.

Από το λιμάνι του Πειραιά έχουν προγραμματιστεί για σήμερα Τρίτη 15 Αυγούστου, 21 απόπλοι πλοίων, 11 από το λιμάνι της Ραφήνας και 5 από το Λαύριο. Χθες Δευτέρα παραμονή Δεκαπενταύγουστου από το λιμάνι του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν 23 απόπλοι πλοίων ενώ αναχώρησαν 22.314 επιβάτες.

Για τα νησιά του Αργοσαρωνικού πραγματοποιήθηκαν 35 απόπλοι πλοίων με 7.620 επιβάτες, από το λιμάνι της Ραφήνας 13 αναχωρήσεις πλοίων με 7.608 επιβάτες και από το λιμάνι του Λαυρίου 9 με 2.607 επιβάτες.