ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκιδική: Γυναίκα έβγαλε φαγητό σε beach bar και δέχθηκε παρατήρηση - Τι απαντάνε οι υπεύθυνοι

Χαλκιδική: Γυναίκα έβγαλε φαγητό σε beach bar και δέχθηκε παρατήρηση - Τι απαντάνε οι υπεύθυνοι
Eurokinissi

Γυναίκα ισχυρίζεται ότι δέχθηκε παρατήρηση σε οργανωμένη παραλία στη Σιθωνία Χαλκιδικής όταν έβγαλε φαγητό για να ταΐσει τα παιδιά της. Οι υπεύθυνοι του beach bar ισχυρίζονται ότι το φαγητό ήταν για εκείνη και τον άνδρα της και όχι για τα παιδιά της

Μια σοβαρή καταγγελία έγινε σε beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής από γυναίκα, η οποία ισχυρίζεται ότι της απαγόρευσαν να ταΐσει το παιδί της με φαγητό που είχε φέρει μαζί της από το σπίτι και την προέτρεψαν να πάει στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα όσα περιέγραψε η μητέρα, έφθασε στην παραλία και έκατσε στην ξαπλώστρα. Κατόπιν κατανάλωσε καφέ και φαγητό με την παρέα της στην συγκεκριμένη επιχείρηση όπου έκατσε και χρησιμοποίησε την ξαπλώστρα. Όπως ανέφερε μάλιστα ήρθε αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές συμβάν. Όταν οι υπάλληλοι της επιχείρησης είδαν ότι έβγαλε φαγητό από την τσάντα της για τα παιδιά της, τότε εκείνοι αντέδρασαν άσχημα και της είπαν... να πάει να ταΐσει το παιδί της στο αυτοκίνητο.

Τι απαντούν οι υπεύθυνοι του beach bar

Την δική τους εκδοχή δίνουν οι υπεύθυνοι του beach bar στη Σιθωνία Χαλκιδικής, μετά την καταγγελία της μητέρας.

«Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα» ισχυρίστηκε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο υπεύθυνος του beach bar, όπου συνέβη το περιστατικό.

«Η κυρία έφερε φαγητό μαζί της το οποίο ήταν παστίτσιο. Εμείς για τα παιδιά επιτρέπουμε όλα τα φαγητά και μάλιστα τα φυλάσσουμε και στο ψυγείο για να μην χαλάσουν. Η κυρία έβγαλε το φαγητό και αντί να ταΐσει το παιδί της, τάιζε την ίδια και τον άνδρα της. Υποχρέωση του σερβιτόρου ήταν να ενημερώσει την κυρία ότι ήταν σε οργανωμένη παραλία και δεν επιτρέπουμε φαγητά για τους πελάτες. Για τα παιδιά επιτρέπουμε τα πάντα», συνέχισε υπεύθυνος.