ΕΛΛΑΔΑ

Περίεργη καταγγελία Βρετανίδας για δηλητηρίαση σε ελληνικό ξενοδοχείο: Τι απαντάει η επιχείρηση

hotel
Photo: pixabay.com

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου αρνείται κατηγορηματικά κάθε ευθύνη

Οικογένεια από τη Βρετανία καταγγέλλει ότι αρρώστησε σοβαρά σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Κεφαλλονιά λόγω των συνθηκών υγιεινής, καθώς, όπως λένε υπήρχαν περιττώματα ποντικών στις ξαπλώστρες και τουρίστες έκαναν εμετό στην πισίνα.

Η κ. Danielle Faulkner, μιλώντας στην dailymail.co.uk, λέει ότι από τη δεύτερη ημέρα της παραμονής της στο κατάλυμα η ίδια και η κόρη της υπέστησαν διάρροια και εμετούς με αποτέλεσμα οι διακοπές της να μεταβληθούν σε κόλαση.

Όπως λέει, είναι ανοσοκατεσταλμένη λόγω σοβαρής πάθησης με αποτέλεσμα να λιποθυμήσει πριν ακόμα δεχθεί τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό του ξενοδοχείου.

Τα λεγόμενα της κ. Faulkner, φαίνεται ότι υποστηρίζουν άλλοι 35 παραθεριστές οι οποίοι επίσης καταγγέλλουν απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής, προκαλώντας έτσι την απάντηση της επιχείρησης, η οποία ισχυρίζεται ότι η οικογένεια έφτασε άρρωστη από τη Βρετανία και αρνήθηκε να απομονωθεί στα δωμάτιά της.

«Οι διακοπές μας γρήγορα μεταβλήθηκαν από αυτό που ελπίζαμε ότι θα ήταν ένα ονειρεμένο ταξίδι σε μια καταστροφή. Αυτό που είναι ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι δεν ήμασταν οι μόνοι», πρόσθεσε η κ. Faulkner, η οποία έκλεισε τις διακοπές της μέσω της TUI.

«Είδαμε άλλους παραθεριστές να είναι άρρωστοι μπροστά στους άλλους επισκέπτες και άλλοι παραπονιούνται για τα πρότυπα υγιεινής».

Η διεύθυνση του ξενοδοχείου απορρίπτει την καταγγελία : «Οι άνθρωποι πρέπει να κατηγορούν πάντα κάποιον. Αποδείχθηκε ότι η ασθένεια δεν προκλήθηκε από το ξενοδοχείο ή επειδή δεν κάναμε κάτι σωστά.

«Αυτόν τον ιό μας έφεραν ταξιδιώτες. Το να είσαι ένα μεγάλο θέρετρο με πολλά εστιατόρια, η μόλυνση εξαπλώνεται γρήγορα».

«Ζητήσαμε από τους επισκέπτες που ήταν άρρωστοι να μείνουν στα δωμάτιά τους, ωστόσο πολλοί δεν άκουγαν και στην πραγματικότητα αποφάσισαν να πάνε στις πισίνες».