ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Το προφίλ του 43χρονου οπαδού που συνελήφθη - Σε ρόλο καθοδηγητή στα επεισόδια

opados
screenshot

Είναι 43χρονος φανατικός οπαδός, με πολύ πλούσιο παραβατικό παρελθόν στην οπαδική βία και γνώριμος των Αρχών.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται από την Παρασκευή ο 43χρονος οπαδός για τον οποίο είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, μετά την ταυτοποίησή του από βίντεο τη νύχτα των επεισοδίων που οδήγησαν στην άνανδρη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, πρόκειται για γνώριμο των αρχών που προ λίγων μηνών είχε ανάμιξη σε επεισόδια οπαδών έξω από το Πρωτοδικείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων σύλληψης.

Το βίντεο που τον «πρόδωσε»

Μάλιστα, είναι ένας από εκείνους που έχουν καταγραφεί σε οπτικό υλικό να καθοδηγούν την ομάδα των χούλιγκαν κοντά στο γήπεδο της ΑΕΚ κρατώντας ένα ρόπαλο στα χέρια.

Σταματάει την κυκλοφορία και έναν διερχόμενο οδηγό. Τον αναγκάζει με νοήματα να κάνει όπισθεν και να φύγει. Συνεχίζει να καθοδηγεί τον όχλο και λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται στο βάθος η συμπλοκή που ξεκινάει.

Το προφίλ του – «Κλειστός χαρακτήρας που δεν επιδίωκε επαφές»

Είναι 43χρονος φανατικός οπαδός, με πολύ πλούσιο παραβατικό παρελθόν στην οπαδική βία και γνώριμος των Αρχών.

Τα πρόσθετα στοιχεία της ταυτοποίησής του δόθηκαν στις Ανακριτικές Αρχές και εκδόθηκε νέο ένταλμα σύλληψης που εκτελέστηκε σήμερα (18/8) στο σπίτι του, στην περιοχή του Γκύζη, όπου ακολούθησε και κατ’ οίκον έρευνα με παρουσία Εισαγγελέα, για τον εντοπισμό τυχόν περαιτέρω στοιχείων που θα μπορούσαν να οδηγήσουν και σε άλλα άτομα. Στο «μικροσκόπιο»της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκονται πλέον κινητά και USB του 43χρονου οπαδού.

Οι γείτονες του 43χρονου ανέφεραν ότι είναι «κλειστός χαρακτήρας που δεν επεδίωκε επαφές».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Δεκέμβριο είχε τραυματιστεί, μετά από συμπλοκή μεταξύ οργανωμένων, έξω από το Πρωτοδικείο, κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης οπαδικής βίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους φέρονται να οδηγούνται σταδιακά στην ταυτοποίηση και άλλων εμπλεκομένων στην αιματηρή συμπλοκή της Νέας Φιλαδέλφειας, μέσω βιντεοληπτικών υλικών και πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων.

Πιθανόν τις επόμενες ημέρες οι ανακριτικές Αρχές να βρεθούν σε θέση να διευρύνουν τον κύκλο των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, εκδίδοντας και νέα εντάλματα σύλληψης.

Σχετικές ειδήσεις