ΕΛΛΑΔΑ

«Το νοσοκομείο Νίκαιας είναι ασφαλές για νοσηλευόμενους και επισκέπτες», λέει ο διοικητής του

«Το νοσοκομείο Νίκαιας είναι ασφαλές για νοσηλευόμενους και επισκέπτες», λέει ο διοικητής του
GLOMEX / ΣΚΑΪ.

Το διάστημα 17 – 19 Αυγούστου, σημειώθηκαν τέσσερα περαστικά εκδήλωσης πυρκαγιών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Το τελευταίο τριήμερο (17 – 19 Αυγούστου), κατεγράφησαν τέσσερα περαστικά εκδήλωσης πυρκαγιών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, Ανδρέας Πλεμμένος, υποστήριξε ότι «το Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας είναι ασφαλές για νοσηλευόμενους και επισκέπτες. Σε καμία περίπτωση δεν κινδύνευσε ασθενής, δεν παρουσιάσθηκε πρόβλημα υγείας σε νοσηλευόμενο ή εργαζόμενο του νοσοκομείου και δεν χρειάσθηκε να πραγματοποιηθεί εκκένωση σε κανέναν χώρο του, παρά προκλήθηκαν μονάχα μικρής κλίμακας ζημιές σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό», μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι «ύποπτες» πυρκαγιές στο νοσοκομείο

Λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα της Παρασκευής προς Σάββατο, συναγερμός σήμανε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για φωτιά σε αποθήκη του ισογείου με κλινοσκεπάσματα και κουβέρτες.

Άμεσα έσπευσαν στο σημείο τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες και την κατάσβεσαν χωρίς να υπάρξουν άλλες δυσάρεστες συνέπειες πέρα φυσικά από την αναστάτωση που προκλήθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι πυρκαγιά είχε ξεσπάσει και προχθές 17 Αυγούστου με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός σε ασθενείς και εργαζόμενους, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε θάλαμο της χειρουργικής κλινικής, στο δεύτερο όροφο, με αποτέλεσμα να εκκενωθούν θάλαμοι ασθενών.

Βίντεο από την δεύτερη πυρκαγιά μέσα σε λίγες ημέρες στο Κρατικό Νίκαιας ανάρτησε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Πηγές από το νοσοκομείο της Νίκαιας κάνουν λόγο για ενδεχόμενο δολιοφθοράς, γιατί αντίστοιχο συμβάν με τόσες φωτιές μέσα σε λίγα 24ωρα δεν έχει συμβεί ποτέ κατά το παρελθόν. Επίσης στο σημείο που ξέσπασε η φωτιά δεν υπήρχαν εύφλεκτα αντικείμενα ή κάτι άλλο που θα μπορούσε να την προκαλέσει. Ευτυχώς ούτε αυτή τη φορά προέκυψαν σημαντικά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία του νοσοκομείου της Νίκαιας.

Σχετικές ειδήσεις