ΕΛΛΑΔΑ

Μιχάλης Κατσουρής: To πρόσωπο «κλειδί» που αναζητά η ΕΛΑΣ - Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Μιχάλης Κατσουρής: To πρόσωπο «κλειδί» που αναζητά η ΕΛΑΣ - Έρχονται νέα εντάλματα σύλληψης

Νέα εντάλματα αναμένονται τις επόμενες ώρες από την Ελληνική Αστυνομία αναφορικά με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στο πρόσωπο που τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή, όπως φαίνεται στα video, λίγο πριν εκείνος πέσει νεκρός, έχουν στρέψει την προσοχή τους οι Αρχές, καθώς θεωρείται «κλειδί» για την εξιχνίαση της δολοφονίας του 29χρονου.

Οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων βλέπουν και ξαναβλέπουν το βίντεο της επίθεσης προσπαθώντας να εντοπίσουν όλα τα πρόσωπα γύρω από τον Μιχάλη, τα κρίσιμα δευτερόλεπτα που δέχεται χτυπήματα από χούλιγκαν και έχει καταγραφεί από τις κάμερες του γηπέδου.

Τουλάχιστον τέσσερα άτομα που κινούνται μαζί με τον Μιχάλη, και φαίνεται ότι έχουν ταυτοποιηθεί από τους αστυνομικούς είναι στο «μικροσκόπιο» των Αρχών και μένει να εντοπιστούν και να δώσουν τις μαρτυρίες τους.

Αναζητούνται ως πολύτιμοι μάρτυρες για να πουν τι συνέβη στα «τυφλά» σημεία των συμπλοκών.

Ο άνθρωπος... κλειδί

Από αυτή την ομάδα των τεσσάρων, η προσοχή είναι στραμμένη σε έναν άνδρα με κόκκινη μπλούζα.

Σε βίντεο ντοκουμέντο ο Μιχάλης διακρίνεται να «έχει γίνει ένα» με τους υπολοίπους 4 γύρω του. Μάλιστα, ένας άνδρας με την κόκκινη μπλούζα είναι δίπλα του συνεχώς, τρέχει μαζί του, και φαίνεται πως έρχονται σε επαφή σώμα με σώμα, καθώς τρέχουν για δευτερόλεπτα και στριμώχνονται καθώς περνούν δίπλα από ένα λευκό αυτοκίνητο.

Από άλλη κάμερα φαίνεται πως λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Μιχάλης συνειδητοποιεί πως έχει μαχαιρωθεί. Σταματά για λίγο να τρέχει, γέρνει και κοιτάει το αριστερό του χέρι. Λίγο μετά φτάνει στο περίπτερο αναζητώντας καταφύγιο. Όλη η αριστερή του πλευρά είναι ματωμένη.

Ο άνδρας με την κόκκινη μπλούζα παίρνει χωριστό δρόμο κα ξαποσταίνει όπως φαίνεται στο βίντεο λίγο πιο πέρα.

Έρχονται νέα εντάλματα

Παράλληλα, στην ταυτοποίηση 10 ατόμων ακόμη ατόμων από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, στα οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, έφτασαν οι Αρχές μετά από εξέταση του βιντεοληπτικού υλικού που έχει η ΕΛΑΣ στη διάθεσή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ALPHA και της αστυνομικής ρεπόρτερ, Ηρώς Καριοφύλλη, μέσα στις επόμενες ώρες έρχονται νέα εντάλματα τα οποία αφορούν Έλληνες χούλιγκαν, οι οποίοι συνέδραμαν τους Κροάτες στη φονική επίθεση έξω από την OPAP Arena.

Παράλληλα, αναζητούνται και άλλοι Κροάτες χούλιγκαν και υπάρχει αισιοδοξία πως σύντομα θα υπάρξει ταυτοποίηση των στοιχείων τους, ειδικότερα του ατόμου που φαίνεται σε πολλά βίντεο να χτυπά με ένα κοντάρι τον Μιχάλη Κατσουρή.

«Πέφτουν κεφάλια» ξανά στην ΕΛΑΣ

Την ίδια ώρα, το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει τις έρευνες προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους αξιωματικούς που συμμετείχαν στον σχεδιασμό της επιχείρησης-φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. στην Νέα Φιλαδέλφεια.

Σχετικές ειδήσεις