ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Είχε μείνει ανάπηρος από τροχαίο ο 40χρονος

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας - Είχε μείνει ανάπηρος από τροχαίο ο 40χρονος

Ο άτυχος Γιώργος παρασύρθηκε το βράδυ της Κυριακής (20/08) από ηλικιωμένο οδηγό με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο

Ένα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 40χρονο Γιώργο ο οποίος παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 87χρονος το βράδυ της Κυριακής στην παραλιακή στο ύψος του Ribas.

O 40χρονος βρισκόταν καθηλωμένος σε αναπηρικό καρότσι, έχοντας για παρέα τα δυο του σκυλάκια. Ωστόσο, η τραγική ειρωνεία είναι πως ο άτυχος Γιώργος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα τροχαίου και αυτό ήταν που τον άφησε ανάπηρο.

Τότε, ο άτυχος Γιώργος οδηγούσε μηχανή, η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να μείνει καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι.

Το μήνυμα της συντρόφου του 40χρονου ΑμεΑ - «Θα γίνεις κανονικός άγγελος»

Σοκαρισμένοι είναι φίλοι και συγγενείς του 40χρονου Γιώργου, ο οπίος παρασύρθηκε από ΙΧ που οδηγούσε 87χρονος στην παραλιακή στο ύψος της Βάρκιζας με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο άτυχος άνδρας είχε μαζί του και τα δυο σκυλάκια του, εκ των οποίων το ένα έχασε και αυτό επί τόπου τη ζωή του.

Παράλληλα, συγκλονίζει το μήνυμα της συντρόφου του 40χρονου Γιώργου στο Facebook, η οποία τον αποχαιρετά με ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Αγαπάκι μου, υπήρξες στη ζωή μου ο καλός μου άγγελος και τώρα, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού, θα γίνεις κανονικός άγγελος. Έχασε ο κόσμος ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω δει και ένα από τα πιο καθαρά βλέμματα μέσα από τα πιο γλυκά μάτια που μπορεί να έχει άνθρωπος. Ο κόσμος έχασε ένα από τα ωραιότερα πλάσματα μέσα κι έξω. Σ' ευχαριστώ για όλα. Σ' αγαπώ πολύ και, όπως σου έχω ξαναπεί, για πάντα. Θα ζεις μέσα στην καρδιά μου», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο άτυχος 40χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην παραλιακή

Σε νέο βίντεο που έρχεται στη δημοσιότητα φαίνεται ο άτυχος 40χρονος άνδρας που παρασύρθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Κυριακής στην παραλιακή, την ώρα που κινείται με το αναπηρικό αμαξίδιο του.

Το δυστύχημα συνέβη στην Αθηνών - Σουνίου, στο ύψος του Ribas, στο ρεύμα προς Αθήνα, όταν το αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας 87χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρέσυρε το αναπηρικό αμαξίδιο του 40χρονου, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο 40χρονος διακομίστηκε στο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ νεκρό ανασύρθηκε κι ένα από τα δύο σκυλιά που τον συνόδευαν.

Σε βίντεο που ανήρτησε η Λαμπρινή Ανδρεάδου, μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας, όπως μεταδίδει το zoosos.gr, σημειώνει:

«Προσεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες σκόπευα να γράψω ένα αφιέρωμα σχετικά με τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με αμαξίδιο μαζί με τα 2 Σπιτς σκυλάκια του... Εθεάθη την Τετάρτη στη Γλυφάδα και έλαβα το βίντεο που τράβηξε φίλος.

Ήθελα να δείξω πως η θέληση και η αγάπη του ανθρώπου για τους τετράποδους φίλους του δεν έχει δικαιολογίες και όρια και έχει δυσκολίες. Παρόλο που οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε καν τον ίδιο για να κινείται όχι μόνο το έκανε αλλά έπαιρνε μαζί του και τα 2 σκυλάκια του όταν εμείς που δεν έχουμε κάποια αναπηρία, βαριόμαστε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα αφού βαριόμαστε να σηκωθούμε από τον καναπέ αφήνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητό.

Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει πια... Ένας ηλικιωμένος στο ύψος του Ribas απόψε με το ΙΧ του, έπεσε πάνω του σκοτώνοντας τον κύριο στο αμαξίδιο ηλικίας 40 ετών και τα 2 σκυλάκια του. Δεν γνωρίζω τα στοιχεία του, δεν χρειαζόταν αλλά ανάπηρο με 2 σκυλάκια στους δρόμους μόνο αυτόν είχα δει όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι να ήταν ψέμα».