ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στη Φυλή: Μήνυμα του 112 για εκκένωση προς Άνω Λιόσια - Δραματικές στιγμές

Φωτιά, Φυλή
Newsbomb.gr/Λευτέρης Παρτσάλης

Νέο μήνυμα για εκκένωση έστειλε το 112 στους κατοίκους του Πανοράματος να εκκενώσουν προς Άνω Λιόσια λόγω της φωτιάς 

Μαίνεται η φωτιά στη Φυλή, με το 112 να στέλνει λίγο μετά τις 15:40 μήνυμα για εκκένωση προς τα Άνω Λιόσια. Σύμφωνα με το μήνυμα του υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, οι κάτοικοι που βρίσκονται στην περιοχή Πανόραμα καλούνται να εκκενώσουν προς τα Άνω Λιόσια.

Η κατάσταση στη Φυλή παρουσιάζεται εκτός ελέγχου τις τελευταίες ώρες, με τις εικόνες που καταφτάνουν από το πύρινο μέτωπο να είναι δραματικές.

Η φωτιά κινείται ιδιαίτερα γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων και κατευθύνεται προς τη βόρεια πλευρά των Άνω Λιοσίων, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο του Newsbomb.gr.

Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί στη Φυλή λόγω της φωτιάς

Εκτός από τη διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα της Αττικής Οδού από την περιφερειακή Αιγάλεω ως τα διόδια της Ελευσίνας, και στα δύο ρεύματα, αρκετοί δρόμοι ακόμα έχουν κλείσει λόγω της φωτιάς στη Φυλή.

Συγκεκριμένα, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λεωφόρο Φυλής από το ύψος του κυκλικού κόμβου πριν την Παναγία Κανάλα, από τη συμβολή των οδών Αγίου Κυπριανού και Θρασύβουλου, από τη συμβολή της Λεωφόρου Φυλής και Θρασύβουλου, από τη συμβολή της Λεωφόρου Φυλής με την περιφερειακή Αγίου Κυπριανού, στην πλατεία Φυλής, στο ύψος της «Toyota» στον Λόφο Κυρίλλου, στο ύψος του εστιατορίου «Χρυσό Βαρέλι» και στη συμβολή της Λεωφόρου Φυλής με την οδό Σκαλκώτα.