ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονιστικό βίντεο: Φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr κινδυνεύει από τις φλόγες στην Πάρνηθα

Συγκλονιστικό βίντεο: Φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr κινδυνεύει από τις φλόγες στην Πάρνηθα

Κόλαση δίχως τέλος στην Πάρνηθα. Οι ριπές του ανέμου αλλάζουν συνεχώς την κατεύθυνση της φωτιάς. Άνιση μάχη με τις φλόγες δίνουν όλες οι δυνάμεις. Συγκλονίζει η στιγμή που φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr κινδυνεύει από τις φλόγες, οι οποίες ξαφνικά έρχονται κατά πάνω τους.

Δραματικές εξελίξεις στην Αγία Παρασκευή στην Πάρνηθα με τη φωτιά να έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις και να καίει τα πρώτα σπίτια.

Ο άνεμος άλλαξε απότομα και η φωτιά άλλαξε κατεύθυνση με πυροσβέστες, αστυνομικούς, κατοίκους και δημοσιογραφικά συνεργεία να βρίσκονται σε κίνδυνο.

Συγκλονίζει η στιγμή που ο φωτορεπόρτερ του Newsbomb.gr, Λευτέρης Παρτσάλης μαζί με άλλους συναδέλφους του και πυροσβέστες κινδύνεψαν από τις φλόγες την ώρα που επιχειρούσαν να σβήσουν τη φωτιά οι δυνάμεις.

Η ριπή του ανέμου έφερε τις φλόγες κατά πάνω τους. Όλοι γρήγορα προσπάθησαν να απομακρυνθούν από το σημείο για να μην εγκλωβιστούν στην πύρινη λαίλαπα.

Οι εικόνες από την Αγία Παρασκευή συγκλονίζουν με τα σπίτια να παραδίδονται στις φλόγες και το σκηνικό να θυμίζει αποκάλυψη.