ΕΛΛΑΔΑ

Αργυρούπολη: Ο Γολγοθάς της αδικοχαμένης Όλγας μετά τον μοιραίο ξυλοδαρμό της

Αργυρούπολη: Ο Γολγοθάς της αδικοχαμένης Όλγας μετά τον μοιραίο ξυλοδαρμό της

Αργυρούπολη: Πάλεψε σκληρά καθηλωμένη στο κρεβάτι ενός κέντρου αποκατάστασης επί 19 ολόκληρους μήνες, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή

Ο άγριος ξυλοδαρμός που δέχτηκε από τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι της, στην Αργυρούπολη συγκλόνισε τότε το Πανελλήνιο.

Ήταν πρωί της 14ης Ιανουαρίου όταν γείτονες άκουσαν τις δραματικές εκκλήσεις της 40χρονης για βοήθεια. Λίγα λεπτά μετά μεταφέρθηκε αιμόφυρτη και χωρίς τις αισθήσεις της στον «Ευαγγελισμό» όπου τελικά έμεινε για 7 μήνες σε κώμα.

Όταν έδειξε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης, με τους γονείς της να ελπίζουν σε μία ταχεία ανάρρωση.

Το θαύμα για την οικογένειά της και την ίδια δεν ήρθε. Η Όλγα τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε. Ο 47χρονος πρώην πρωταθλητής είχε χτυπήσει με τόσο βάναυσο τρόπο την 41χρονη σε κεφάλι και σώμα.

Η ιατροδικαστική έκθεση περιέγραφε πως τα χτυπήματα που δέχτηκε η γυναίκα ήταν ασύλληπτα. Της έσπασε τα πλευρά, τον θώρακα και της προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Το δικαστήριο τότε αποφάσισε να επιβληθεί στον 47χρονο η μεγαλύτερη ποινή που προβλέπει ο νόμος. Δέκα χρόνια στη φυλακή, χωρίς αναστολή.

Ο κατηγορούμενος είχε ισχυριστεί τότε πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Όταν η Όλγα του ανακοίνωσε πως θέλει να χωρίσουν, εκείνος όπως είπε, θόλωσε.

Η Όλγα, μητέρα ενός παιδιού έδωσε τη δική της μαραθώνια μάχη όλο αυτό το διάστημα. Μία λοίμωξη αναπνευστικού πρόδωσε την καρδιά της, βυθίζοντας σε πένθος τους γονείς της που δεν έφυγαν ούτε μέρα από το πλευρό της με τον 47χρονο πια να αντιμετωπίζει και την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Τον θάνατό της έκανε γνωστό ο σύλλογος Εθελοντών Προασπίζω: «Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι ….. μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογενεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δηθεν) Άνθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε

Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά

Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές –
γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !

Καλό σου ταξίδι Ολγα !!!

ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ !!!’

Θα υπάρξει αλλαγή στην ποινή του δράστη;

Την τελευταία της πνοή άφησε η 41χρονη Όλγα, η οποία πέρυσι τον Ιανουάριο ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από τον σύντροφό της μέσα στο σπίτι της στην Αργυρούπολη.

Η Όλγα μετά την βίαιη επίθεση νοσηλεύτηκε στον «Ευαγγελισμό» σε κωματώδη κατάσταση και έπειτα μεταφέρθηκε σε κέντρο αποκατάστασης.

Σήμερα δυστυχώς κατέληξε από λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο δράστης της επίθεσης καταδικάστηκε πέρυσι τον Απρίλιο σε δέκα χρόνια φυλάκιση και μάλιστα του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της «καλής διαγωγής» μετά την πράξη του. Τώρα μετά τον θάνατο του 41χρονου θύματος, τα ερωτήματα γύρω από την ενδεχόμενη αλλαγή της ποινής του είναι πολλά.

Σύμφωνα με την πολιτική συντάκτρια του Mega, μόνο στο Εφετείο μπορεί να γίνει είτε μετατροπή της κατηγορίας, αυτή της ανθρωποκτονίας δηλαδή, είτε αλλαγή της ποινής, κάτι που μπορεί να ζητηθεί είτε από τον εισαγγελέα, είτε από την οικογένεια του θύματος.

Βέβαια πρέπει πρώτα να αποδειχθεί πως ο θάνατος της 41χρονης οφείλεται στα χτυπήματα του συντρόφου της, 19 μήνες πριν.

Διαβάστε επίσης:

Μυτιλήνη: Πρόταση γάμου... με εξώδικο!

Έβρος: Ανησυχία για αναζωπυρώσεις - Ενισχύονται οι άνεμοι τις επόμενες ώρες

Θεσσαλονίκη: Αποκαταστάθηκε η λειτουργία της τηλεματικής του ΟΑΣΘ