ΕΛΛΑΔΑ

Τήνος: Μπροστά στην οικιακή βοηθό πνιγόταν το 3χρονο παιδί

Ασθενοφόρο

Η κηδεία του τρίχρονου παιδιού, που πνίγηκε από σταφύλι, θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών στην Τήνο

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον θάνατο του 3χρονου παιδιού στην Τήνο, που πνίγηκε από ρώγες σταφυλιού. Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το παιδί έτρωγε σταφύλια μπροστά στην οικιακή βοηθό που το είδε να πνίγεται.

Εκείνη ήταν που ειδοποίησε αμέσως τον πατέρα του παιδιού αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια να προλάβουν το κακό. Ο πατέρας, που βρισκόταν στην επιχείρηση που διατηρεί, έτρεξε αμέσως στο σπίτι, πήρε το παιδί του στα χέρια και το πήγε στο αστυνομικό τμήμα του νησιού, που ήταν ακριβώς δίπλα από το σπίτι του.

Οι αστυνομικοί που ήταν εκεί προσπαθούσαν να σώσουν το παιδί, κάνοντάς του μαλάξεις και βγάζοντας δύο ρώγες σταφυλιού. Αμέσως μετά το έβαλαν στο περιπολικό και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Το τραγικό χτύπημα της μοίρας για την οικογένεια στην Τήνο

Η οικογένεια είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά τον θάνατο του τρίχρονου παιδιού. Στο πλευρό της οικογένειας βρίσκονται όλοι οι κάτοικοι του νησιού ενώ την ώρα της κηδείας (θα γίνει στις 17:00 στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών) δεν θα ανοίξουν πολλές επιχειρήσεις σε ένδειξη πένθους.

Σχετικές ειδήσεις