ΕΛΛΑΔΑ

Βάρκιζα: Επικίνδυνες κόντρες αυτοκινήτων και μηχανών - Φόβος για τους κατοίκους στην παραλιακή

Βάρκιζα: Επικίνδυνες κόντρες αυτοκινήτων και μηχανών - Φόβος για τους κατοίκους στην παραλιακή
Eurokinissi

Θεατές στο ίδιο έργο για ακόμη μία φορά οι κάτοικοι στη Βάρκιζα με τις επικίνδυνες κόντρες στην παραλιακή

Οι μεταμεσονύχτιες κόντρες αυτοκινήτων και μηχανών στην παραλιακή στο ύψος της Βάρκιζας δεν έχουν τέλος, σε ένα σημείο που κάθε χρόνο σημειώνονται πολύ σοβαρά τροχαία και άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο.

Οι «αγώνες» δρόμου με πυροτεχνήματα και φωτοβολίδες από τους διοργανωτές και με υψηλές ταχύτητες σε δύσκολες στροφές και εστίες είναι αρκετά επικίνδυνες για όσους περαστικούς επιχειρήσουν να περάσουν στην απέναντι μεριά του δρόμου.

Η αστυνομία αν και γνωρίζει για τις συγκεκριμένες κόντρες είναι πάντα απούσα αν και οι διοργανωτές φροντίζουν με κάθε τρόπο να γίνει αισθητή η παρουσία τους. Οι κόντρες στην παραλιακή σταμάτησαν μόνο όταν κάποια στιγμή έκαναν την εμφάνισή τους περιπολικά της αστυνομίας και τρεις κλούβες των ΜΑΤ.

Στην αφετηρία βρίσκονται εκατοντάδες νεαροί, οι οποίοι χαζεύουν τα σπορ αυτοκίνητα ενώ στη συνέχεια παρακολουθούν τις κόντρες, όπου οι οδηγοί παίζουν τη ζωή τους κορώνα - γράμματα.

Δεν είναι λίγοι οι κάτοικοι που ταράσσονται από τους εκκωφαντικούς θορύβους των οχημάτων στις γειτονιές της Βάρκιζας. Κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν στο MEGA ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται τέτοια event, με το παλιό Ribas να αποτελεί σημείο συγκέντρωσης.

Το βράδυ της Δευτέρας οι κόντρες επαναλήφθηκαν ενώ δεν έγινε καμία προσαγωγή. Ευτυχώς δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός από τα όσα έγιναν και καταγράφονταν από τα κινητά τηλέφωνα ατόμων που έδωσαν το παρών