ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel - Αρτοποιός για Βόλο: «Μείνετε σπίτι σας - Μπορεί να βρεθείτε μέσα στη γη»

Κακοκαιρία Daniel - Αρτοποιός για Βόλο: «Μείνετε σπίτι σας - Μπορεί να βρεθείτε μέσα στη γη»
EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής μιλώντας για την κακοκαιρία Daniel είπε πως το πιο επικίνδυνο είναι η διάβρωση της ασφάλτου 

Να μείνουν στο σπίτι τους όσοι βρίσκονται στις περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία Daniel προειδοποίησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννης Αρτοποιός, λόγω επικινδυνότητας από τα φαινόμενα.

Μιλώντας στο MEGA, ο κ. Αρτοποιός είπε πως, το πιο επικίνδυνο αυτήν την ώρα δεν είναι μόνο πως έχουν φουσκώσει οι χείμαρροι, αλλά το ότι η άσφαλτος έχει διαβρωθεί.

«Κάθε προσπάθεια να περάσει κάποιος είτε με τα πόδια είτε με αυτοκίνητο είναι επικίνδυνη. Δεν ξέρουμε τι υπάρχει κάτω. Υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη τη Μαγνησία. Μείνετε σπίτι σας. Ακόμα και 4×4 αυτοκίνητα δεν πρέπει να βγουν».

Στη συνέχεια, ο κ. Αρτοποιός επισήμανε πως στον Βόλο υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας καθώς όλα τα νερά θα καταλήξουν στο παραλιακό κομμάτι του Πηλίου.

Επιπλέον, ενημέρωσε πως η Πυροσβεστική στην παραλία του Βόλου επιχείρησε για τον απεγκλωβισμό ενός ηλικιωμένου ζευγαριού.