ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Ποτάμια οι δρόμοι στην Εύβοια - Λεωφορείο βουλιάζει σε χείμαρρο

Κακοκαιρία Daniel: Ποτάμια οι δρόμοι στην Εύβοια - Λεωφορείο βουλιάζει σε χείμαρρο

Κακοκαιρία Daniel: Τα προβλήματα μεγαλώνουν από το νερό που πέφτει σε πρωτόγνωρη ποσότητα και με σφοδρότητα επί ώρες στην Εύβοια

Από νωρίς το πρωί της Τρίτης 5/9 η κακοκαιρία Daniel σφυροκοπά και την Εύβοια, σημειώνοντας σοβαρά προβλήματα στο Αλιβέρι.

Στην περιοχή παρουσιάστηκαν προβλήματα λόγω της έντονης βροχής, σύμφωνα με το evima, από την ένταση του νερού οι οδηγοί εγκλωβίστηκαν στον περιφερειακό του Αλιβερίου.

Σύμφωνα με το eviathema, στην οδό Ιερολοχιτών κόσμος έχει καταφύγει σε ανώτερους ορόφους κατοικιών αφού τα ισόγεια έχουν πλημμυρίσει και ζητούν βοήθεια από την Πυροσβεστική. Στην οδό Κωνσταντινουπόλεως στη Νέα Ιωνία μεγάλο δένδρο έπεσε και κατέστρεψε σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Εξαιτίας των ορμητικών νερών στους παρόχθιους του Κραυσίδωνα το έδαφος υποχώρησε και λεωφορείου το οποίο ήταν σταθμευμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο βουλιάξε σχεδόν ολόκληρο.

Την ίδια ώρα χωρίς ρεύμα έχει μείνει το κέντρο του Αλιβερίου μετά την ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε την περιοχή.

Νωρίτερα σήμερα νέο μήνυμα από το 112 ήχησε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι για τους κατοίκους περιοχών σε Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, απευθύνοντας έκκληση για περιορισμό των μετακινήσεων, καθώς η κακοκαιρία «Daniel» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, έχοντας δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα λόγω του μεγάλου όγκου νερού.