ΕΛΛΑΔΑ

Πειραιάς: 36χρονος πνίγηκε για να προλάβει το πλοίο - Πληροφορίες ότι τον έσπρώξαν στη θάλασσα

Πειραιάς: 36χρονος πνίγηκε για να προλάβει το πλοίο - Πληροφορίες ότι τον έσπρώξαν στη θάλασσα
INTIME.

Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά. Ένας 36χρονος σκοτώθηκε, αφού ανέβηκε στον καταπέλτη του πλοίου το οποίο ήταν έτοιμο να ξεκινήσει το ταξίδι για την Κρήτη. Ο άνδρας, έπεσε στη θάλασσα και πνίγηκε, ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η πτώση του προέκυψε ύστερα από διαπληκτισμό με το πλήρωμα του πλοίου!

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στο λιμάνι του Πειραιά.

Ένας ανδρας, ηλικίας 36 ετών, έχασε τη ζωή του, όταν προσπάθησε να εισέλθει στο πλοίο της γραμμής που εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Ηράκλειο, αφού πνίγηκε στη θάλασσα κάτω από τον καταπέλτη του πλοίου που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει.

Ωστόσο, αποτροπιασμό προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο στο οποίο φαίνεται ότι δύο άνδρες του πληρώματος του πλοίου διαπληκτίζονται μαζί του, με αποτέλεσμα την πτώση του 36χρονου στη θάλασσα.

Παρ’ ότι το Blue Horizon αναχώρησε κανονικά με προορισμό το Ηράκλειο, επέστρεψε στον Πειραιά, προκειμένου να προχωρήσουν τόσο η διαδικασία της προανάκρισης για το τραγικό συμβάν, όσο και οι πρώτες καταθέσεις.

Λίγο αργότερα συνελήφθησαν ο καπετάνιος και μέλη του πληρώματος για το συμβάν, ενώ παράλληλα θα ληφθούν καταθέσεις από το πλήρωμα και τους επιβάτες.

Από το πλοίο, υπήρξε νωρίτερα η εξής ανακοίνωση: «Το πλοίο έχει καθυστέρηση εξαιτίας περιστατικού που σημειώθηκε στο λιμάνι. Το πλοίο δεν φέρει καμία ευθύνη για το συμβάν».

Στελέχη του Λιμενικού Σώματος επιλήφθησαν για το συμβάν, ενώ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά έχει αναλάβει την προανάκριση για την υπόθεση.

Η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το μήνυμα του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Τη θλίψη του για το τραγικό περιστατικό εξέφρασε ο υπουργός ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

«Εκφράζω τη θλίψη μου για το τραγικό περιστατικό στο λιμάνι του Πειραιά στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος. Γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες από το Λιμεναρχείο Πειραιά για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό του X.