ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Συγκλονιστική διάσωση παιδιών στον Παλαμά Καρδίτσας

Κακοκαιρία Daniel
Glomex/ΣΚΑΪ

Ώρες αγωνίας για τους κατοίκους στον Παλαμά της Καρδίτσας με το χωριό να έχει πλημμυρίσει και εκατοντάδες άτομα να παραμένουν εγκλωβισμένα λόγω της κακοκαιρίας Daniel

Συγκλονιστική είναι η διάσωση παιδιών στον Παλαμά Καρδίτσας λόγω της κακοκαιρίας Daniel. Στα πλάνα που δημοσίευσε ο ΣΚΑΪ φαίνεται ένας πατέρας να έχει βάλει το παιδί του σε ένα φουσκωτό στρώμα και να το μεταφέρει στην άκρη για να το σώσει.

Ώρες αγωνίας για τους κατοίκους στον Παλαμά της Καρδίτσας με το χωριό να έχει πλημμυρίσει και εκατοντάδες άτομα να παραμένουν εγκλωβισμένα.

Ο δήμαρχος της περιοχής Γιώργος Σακελλαρίου, μιλώντας στο Newsbomb, περίγραψε το εφιαλτικό σκηνικό που επικρατεί στον Παλαμά: «Τραγική η κατάσταση. Έχει πλημμυρίσει ολόκληρο το χωριό και το νερό έχει φτάσει στο 1,5 μέτρο».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, προς το παρόν δεν έχει φτάσει καμία βοήθεια στο χωριό: «Είμαστε αβοήθητοι, μόνοι μας. Υπάρχουν δεκάδες άτομα, για να μην πω και εκατοντάδες, που είναι εγκλωβισμένα στα σπίτια τους»

Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, ο κ. Σακελλαρίου σημείωσε ότι είχε κάνει από χθες, Τετάρτη, έκκληση στην ΕΜΑΚ να σπεύσει στην περιοχή. «Τώρα έρχονται, αλλά δεν ξέρω πως θα αποκτήσουν πρόσβαση στο χώριο», συμπληρώνει.