ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Έξι αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Κακοκαιρία Daniel: Έξι αγνοούμενοι από τις πλημμύρες στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού κατοίκων σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας που έχουν πλημμυρίσει μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έφερε η κακοκαιρία Daniel

Έξι είναι οι αγνοούμενοι στο χωριό Αγία Τριάδα Καρδίτσας ενώ υπάρχουν και πολλοί εγκλωβισμένοι λόγω της κακοκαιρίας Daniel.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται οι επιχειρήσεις απεγκλωβισμού κατοίκων σε πληγείσες περιοχές της Θεσσαλίας που έχουν πλημμυρίσει μετά τις καταρρακτώδεις βροχές που έφερε η κακοκαιρία Daniel.

Την ίδια στιγμή, συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από τον απεγκλωβισμό γυναίκας που ήταν μέσα στο νερό στην Αγία Τριάδα Καρδίτσας από το ελικόπτερο Super Puma. Στην περιοχή, σύμφωνα με όσα είπε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Κλιματικής Αλλαγής, Βασίλης Κικίλιας αγνοούνται 6 άτομα.

«Ξεκίνησαν πριν από λίγο οι πτήσεις με ένα Super Puma και 4 Bell του Πυροσβεστικού Σώματος», τόνισε κατά την ενημέρωση από το από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων.

Όπως ανέφερε ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων γίνονται «υπεράνθρωπες προσπάθειες για απεγκλωβισμό πολιτών».