ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Αναφορές για διαρροή υγραερίου στον Κοσκινά Καρδίτσας

Κακοκαιρία Daniel: Αναφορές για διαρροή υγραερίου στον Κοσκινά Καρδίτσας
EUROKINISSI.

Οι κάτοικοι του Κοσκινά Καρδίτσας αναφέρουν έντονη οσμή υγραερίου.

Η χώρα μετρά τις πληγές της, από τη «σαρωτική» επέλαση της κακοκαιρίας Daniel. Το «σφυροκόπημα» των ακραίων καιρικών φαινομένων αναμένεται να συνεχισθεί έως απόψε (07/09). Στον τραγικό απολογισμό των νεκρών από τις σφοδρές πλημμύρες προστέθηκαν άλλοι δύο άνθρωποι, «ανεβάζοντας» τον αριθμό των θυμάτων στα έξι από την έναρξη της κακοκαιρίας, ενώ, βιβλικές καταστροφές έχουν καταγραφεί σε πολλά μέρη της ελληνικής επικράτειας, μεταξύ εκείνων και στην Καρδίτσα.

Υπάρχει διαρροή υγραερίου στον Κοσκινά Καρδίτσας από δεξαμενή και η ανησυχία για έκρηξη είναι πολύ μεγάλη, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ. Περισσότεροι από 50 κάτοικοι φιλοξενούνται από συγχωριανούς τους, διότι τα σπίτια τους έχουν πλημμυρίσει. Σε ορισμένα σημεία του χωριού, η στάθμη του νερού έχει υπερβεί ακόμη και τα 3 μέτρα. Οι κάτοικοι απευθύνουν έκκληση για επέμβαση των Αρχών το συντομότερο δυνατόν, διότι κινδυνεύουν.

Ύστερα από τέσσερις ολόκληρες ώρες, δεν έχει εμφανισθεί οιοσδήποτε φορέας για να συνδράμει στο σημείο, σύμφωνα με μαρτυρίες εγκλωβισμένων στην ΕΡΤ.

Σχετικές ειδήσεις