ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: Έγκυος διασώθηκε με ελικόπτερο - «Ο άνδρας μου έμεινε πίσω, όλα πλημμύρισαν»

Κακοκαιρία Daniel: Έγκυος διασώθηκε με ελικόπτερο - «Ο άνδρας μου έμεινε πίσω, όλα πλημμύρισαν»
Intime News

Την πιο δύσκολη εμπειρία της ζωής της, βίωσε μιας έγκυος στον Μαραθέα Καρδίτσας - Η γυναίκα που βρισκόταν εγκλωβισμένη στην περιοχή λόγω της κακοκαιρίας Daniel μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο της Καρδίτσας και μίλησε στο Νewsbomb.gr

Εξαντλημενοι είναι οι κάτοικοι στα χωριά της Καρδίτσας που βρίσκονται μέσα σε πλημμυρισμένα σπίτια, πολλές φορές εντελώς αβοήθητοι. Μία έγκυος γυναίκα μεταφέρθηκε από το χωριό Μαραθέα σε νοσοκομείο της Καρδίτσας με τη βοήθεια εναέριου μέσου.

Η Ευαγγελία Γκανάτσιου, που πλέον βρίσκεται ασφαλής σε νοσοκομείο της Καρδίτσας μίλησε στο Newsbomb.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο.

«Έχω μεταφερθεί με ελικόπτερο της πυροσβεστικής στην Καρδίτσα. Έχει μείνει κόσμος πίσω, πριν μεταφερθώ άκουσα ότι θα πάνε βάρκες να μεταφέρουν τον κόσμο. Η κατάσταση στον Μαραθέα είναι τραγική, η στάθμη του νερού δεν πέφτει καθόλου, προχωρά με πολύ αργό ρυθμό», ανέφερε η Ευαγγελία Γκανάτσιου στο Newsbomb.gr.

«Ο άνδρας μου έμεινε πίσω, βρισκεται σε μία ξαδέρφη του που έχει διώροφο, βρίσκονται μαζί με άλλα 40 άτομα, το δικό μας σπίτι έχει πλημμυρίσει», πρόσθεσε.

Σχετικές ειδήσεις