ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: Σοβαρό ιατρικό περιστατικό αντιμετωπίζουν οι διασώστες

Κακοκαιρία Daniel – Καρδίτσα: Σοβαρό ιατρικό περιστατικό αντιμετωπίζουν οι διασώστες
Χάρης Γκίκας / NEWSBOMB.GR, φωτογραφία αρχείου.

Στο γήπεδο της Καρδίτσας, όπου εξελίσσεται επιχείρηση απεγκλωβισμού ανθρώπων από πληγείσες περιοχές μετά την κακοκαιρία Daniel, οι ιατροί αντιμετωπίζουν σοβαρό ιατρικό περιστατικό που αφορά μία γυναίκα.

Δέκα νεκροί, βάσει των –μέχρι στιγμής– επίσημων στοιχείων, τουλάχιστον τέσσερις αγνοούμενοι και χιλιάδες εγκλωβισμένοι, βιβλικές καταστροφές, ολόκληρες κωμοπόλεις βυθισμένες στα νερά και τη λάσπη· η χώρα μετρά τις πληγές της από τη φονική κακοκαιρία Daniel, με το ανελέητο «σφυροκόπημα» των ακραίων καιρικών φαινομένων να διαδέχεται φόβος, αγωνία και αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα.

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, οι πληγείσες περιοχές της Καρδίτσας θυμίζουν «κρανίου τόπο», με δραματικές μαρτυρίες κατοίκων και εικόνες βιβλικής καταστροφής να προκαλούν θλίψη.

Η τελευταία επιχείρηση διάσωσης με ελικόπτερα κατέφθασε από το χωριό Κόρδα στο γήπεδο της Καρδίτσας. Οι ιατροί που βρίσκονται στο σημείο, αντιμετωπίζουν αυτήν την ώρα ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο αφορά μία ηλικιωμένη γυναίκα που απεγκλωβίσθηκε μαζί με δύο νεαρά παιδιά, ενδεχομένως τα εγγόνια της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA.

Σχετικές ειδήσεις