ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στη Βάρδα: Θρίλερ με τον 46χρονο επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος

Τραγωδία στη Βάρδα: Θρίλερ με τον 46χρονο επιχειρηματία που βρέθηκε απανθρακωμένος

Λεχαινά: Σε θρίλερ… εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου ενός άνδρα 46 ετών, ο οποίος εντοπίστηκε χθες αργά το βράδυ απανθρακωμένος, έξω από το αυτοκίνητό του.

Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, και της εγκληματικής ενέργειας και της αυτοχειρίας, γύρω από την υπόθεση του 46χρονου επιχειρηματία από τη Βάρδα που βρέθηκε χθες το βράδυ απανθρακωμένος δίπλα στο φλεγόμενο τζιπ του, στο δάσος δίπλα στα Λουτρά της Υρμίνης στο Κουνουπέλι.

kammeno tzip varda 2

Οι πυροσβέστες κλήθηκαν περίπου στις δέκα το βράδυ για πυρκαγιά στο δάσος, που αντιλήφθηκε ο πυροφύλακας της περιοχής και όταν έφτασαν στο σημείο, είδαν το φλεγόμενο όχημα, αλλά και το χώρο γύρω στο δάσος.

Ρίχνοντας νερό για να σβήσουν τις φλόγες αντιλήφθηκαν ότι σε απόσταση ενός δύο μέτρων από το όχημα βρισκόταν σε πρηνηδόν θέση απανθρακωμένος ένας άνθρωπος, πιθανότατα άνδρας.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και κλήθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ στο σημείο, όπως και το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. Λεχαινών.

Η είδηση του εντοπισμού απανθρακωμένου ανθρώπου δεν άργησε να διαδοθεί στη γύρω περιοχή και πολύ γρήγορα πλήθος πολιτών έφτασε στα Λουτρά της Υρμίνης.

Το ίδιο γρήγορα έγινε γνωστό πως νεκρός ήταν ο 46χρονος Δ.Γ. που μαζί με τον αδελφό του διατηρούσε βουλκανιζατέρ.

Το φλεγόμενο αυτοκίνητο ένα BMW X5 φέρεται να έχει επιβεβαιωθεί πως άνηκε στον 46χρονο, ενώ υπάρχουν και πληροφορίες πως την ώρα της φωτιάς ακούγονταν εκρήξεις από το όχημα.

Το σημείο που βρέθηκε ο 46χρονος είναι στα όρια Ηλείας - Αχαΐας, όμως όπως διαπιστώθηκε αργότερα, ήταν 200 μέτρα εντός του νομού Αχαΐας και έτσι παρότι κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί από το Τμήμα Ασφάλειας Ήλιδας, τελικά την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας με την συνδρομή και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Η σορός του 46χρονου με ασθενοφόρο κατόπιν σχετικών εντολών, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, που αύριο αναμένεται να πραγματοποιήσει νεκροψία - νεκροτομή.

ptoma kounoupeli 1
ptoma kounoupeli 2

kounoupeli nekros
375507635 211279421707478 6942889423528471548 n

kounoupeli ptoma 1
dasos kounoupeliou ptoma 2

dasos kounoupeliou ptoma 3
kounoupeli fotia 1

kounoupeli fotia 2
kounoupeli fotia 3

Την υπόθεση, έχουν αναλάβει οι αστυνομικές αρχές της Κάτω Αχαΐας.

Το αυτοκίνητο του 40χρονου άνδρα
Στο σημείο βρέθηκαν ισχυρές πυροσβεστικές και αστυνομικές δυνάμεις
Το αυτοκίνητο του 40χρονου άνδρα

ΠΗΓΗ: ilialive.gr και patrisnews