ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στο Κιλκίς: Στο Ιπποκράτειο οι Σέρβοι τραυματίες - Τα τελευταία νέα για την υγεία τους

Τροχαίο στο Κιλκίς: Στο Ιπποκράτειο οι Σέρβοι τραυματίες - Τα τελευταία νέα για την υγεία τους
epilogestv

Τροχαίο στο Κιλκίς: Σοκάρουν οι εικόνες από το φρικτό τροχαίο δυστύχημα

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται οι 19 τραυματίες από το τροχαίο στους Ευζώνους για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Οι περισσότεροι δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση και αυτήν την ώρα πραγματοποιούνται κάποια χειρουργεία για κατάγματα. Από τους υπόλοιπους τραυματίες οι 26 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Κιλκίς και ένας στη Γουμένισσα. Το προξενείο της Σερβίας ενημερώθηκε από νωρίς για το ατύχημα και έστειλε όχημα να παραλάβει όσους αποχωρούν από το νοσοκομείο.

Το χρονικό της τραγωδίας με τους 4 νεκρούς

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής (10/9) στο 521ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στην έξοδο προς Ευζώνους, όταν λεωφορείο με τουρίστες από τη Σερβία συγκρούστηκε με δύο οχήματα.

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, νεκροί είναι οι 4 επιβάτες του ενός αυτοκινήτου, με τον τελευταίο να αφήνει την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία την ώρα του δυστυχήματος το δεύτερο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν μια 38χρονη μητέρα με το 6χρονο παιδί της, έπεσε πάνω στο πρώτο, χωρίς όμως να τραυματιστούν, ενώ το τουριστικό λεωφορείο μετά τη σύγκρουση ανατράπηκε.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και άντρες της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών του ενός οχήματος, ενώ δε χρειάστηκε η παρέμβαση τους στο λεωφορείο που ανατράπηκε της πορείας του.

Σοκάρουν εικόνες από το σημείο του δυστυχήματος

Οι εικόνες από τον τόπο του δυστυχήματος σοκάρουν, με το αυτοκίνητο να έχει μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα και το λεωφορείο να έχει επίσης υποστεί μεγάλες ζημιές. Το δεύτερο ΙΧ που ενεπλάκη στο δυστύχημα έχει επίσης πολύ σοβαρές φθορές, ωστόσο οι επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.