ΕΛΛΑΔΑ

Τιμολέων Διαμαντής: «Δεν έχουμε από την Τρίτη νερό» - Κραυγή από τον νικητή του MasterChef

Τιμολέων Διαμαντης

«Το πρόβλημά μας είναι το νερό. Δεν έχουμε από την Τρίτη νερό και στο μαγαζί. Είναι επίφοβο», αναφέρει ο Τιμολέων Διαμαντής, νικητής του reality μαγειρικής

Ο νικητής του MasterChef 2, Τιμολέων Διαμαντής μίλησε στην εκπομπή «Δύο στις 10» στην ΕΡΤ για την κατάσταση που επικρατεί στον Βόλο μετά τις καταστροφικές πλημμύρες από την κακοκαιρία Daniel. Ο Τιμολέων Διαμαντής ζει μόνιμα στον Βόλο, αφού εκεί διατηρεί ένα εστιατόριο.

Όπως ανέφερε ο Τιμολέων Διαμαντής, ο Βόλος δεν έχει νερό από την περασμένη Τρίτη, ωστόσο δεν έχουν βιώσει την τόσο τραγική κατάσταση που ζουν οι κάτοικοι Καρδίτσας και Λάρισας.

«Εμείς φθηνά τη γλιτώσαμε. Περισσότερο ήταν υλικές ζημιές και δυστυχώς χάσαμε δύο ανθρώπους. Δεν έχουμε πληγεί τόσο όσο η Καρδίτσα και η Λάρισα. Το πρόβλημά μας είναι το νερό. Δεν έχουμε από την Τρίτη νερό και στο μαγαζί. Είναι επίφοβο. Ήμουν χθες εκτός εαυτού γιατί έπρεπε να περάσει το Σαβ/κο και μετά να ανοίξουν τα μαγαζιά. Καταλαβαίνω ότι τρέχουν ενοίκια και έξοδα, αλλά αν δημιουργηθεί μία αρρώστια από αυτό;» σημείωσε ο Τιμολέων Διαμαντής.

«Θέλει μεγάλη προσοχή και για τα παιδάκια και για τις εγκυμονούσες. Να προσέχουν πάρα πολύ και να μην ανοίξουν ούτε οι παιδικοί σταθμοί γιατί το παιδάκι δεν μπορεί να καταλάβει» ανέφερε ο Τιμολεών Διαμαντής.