ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Τι είπε στους αστυνομικούς η 31χρονη που άφησε μόνα τους σπίτι τα 8 μικρά παιδιά της

astynomia

Τα παιδιά έμειναν μόνα τους άρχισαν να κλαίνε, με αποτέλεσμα να τα ακούσουν οι γείτονες και να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Τα κλάματα των μικρότερων παιδιών για αρκετή ώρα ήταν εκείνα που άκουσαν οι γείτονες με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν και να καλέσουν την αστυνομία, σε γειτονιά του Ηρακλείου.

Η 31 ετών μητέρα από την Κύπρο άφησε μόνα τους στο σπίτι τα ανήλικα παιδιά της, ηλικίας από τριών μηνών έως 13 ετών, ανάμεσά τους δύο βρέφη, έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr αυτό που ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς η μητέρα των οκτώ ανήλικων παιδιών είναι ότι ο λόγος της απουσίας της έχει να κάνει με επίσκεψή της στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο πατέρας της.

Τα παιδιά όμως που, όπως φαίνεται, έμειναν μόνα τους χωρίς την επίβλεψη ενήλικα, άρχισαν να κλαίνε, με αποτέλεσμα να τα ακούσουν οι γείτονες και να ενημερώσουν την Αστυνομία.

Η νεαρή γυναίκα συνελήφθη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ενώ την ίδια ώρα διερευνάται εάν παρόμοιο συμβάν έχει καταγραφεί και στο παρελθόν ή αν γίνεται συστηματικά.