ΕΛΛΑΔΑ

Λιβύη: «Είμαστε συντετριμμένοι με τον χαμό της Εύης», λέει ο πατέρας της Ανδρεαδάκη στο Newsbomb.gr

Λιβύη: «Είμαστε συντετριμμένοι με τον χαμό της Εύης», λέει ο πατέρας της Ανδρεαδάκη στο Newsbomb.gr

Ανείπωτη τραγωδία βιώνει για άλλη μια φορά η οικογένεια Ανδρεαδάκη από το Ηράκλειο, καθώς άλλο ένα μέλος της έχασε με τον πιο τραγικό τρόπο τη ζωή του - Η Εύη Ανδρεαδάκη βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα του τροχαίου της ανθρωπιστικής αποστολής στη Λιβύη - Τι είπε ο πατέρας της άτυχης 40χρονης στο Newsbomb.gr

Συγκλονίζει η ιστορία της άτυχης νοσηλεύτριας του 251ΓΝΑ, που επέβαινε στο μοιραίο λεωφορείο που τυλιχθήκε στις φλόγες στη Λιβύη και έχασε τη ζωή της.

Πρόκειται για τη 40χρονη νοσηλεύτρια του 251 ΓΝΑ Εύη Ανδρεαδάκη, η οποία σκοτώθηκε στο σφοδρό τροχαίο της Λιβύης με το λεωφορείο που τυλίχτηκε στις φλόγες και χάθηκαν συνολικά 5 Έλληνες της ελληνικής ανθρωπιστικής αποστολής, που είχε μεταβεί στην περιοχή για να προσφέρει βοήθεια στην πληττόμενη από την κακοκαιρία «Daniel» αφρικανική πόλη Ντέρνα.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με τον πατέρα της άτυχης 40χρονης, Λευτερη Ανδρεαδάκη, ο οποίο δήλωσε ότι η οικογένεια του είναι συντετριμμένη και δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση ώστε να μπορεί να μιλήσει.

Η οικογένεια της Εύης Ανδρεαδάκη δοκιμάζεται για τρίτη φορά με τον θάνατο μέλους της, καθώς πριν από μερικά χρόνια είχε χαθεί με σχεδόν πανομοιότυπο τρόπο ο αδερφός της, ο οποίος έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Μερικές δεκαετίες πριν - η άτυχη Εύη δεν είχε ακόμη γεννηθεί - η οικογένεια Ανδρεαδάκη είχε ζήσει άλλη μια τραγωδία. Ο πιλότος Βασίλης Ανδρεαδάκης, θείος της Εύης που έχασε τη ζωή της στη Λιβύη, είχε σκοτωθεί σε αεροπορικό δυστύχημα ενώ εκτελούσε πτήση ως χειριστής της Πολεμικής Αεροπορίας. Το δυστύχημα είχε σημειωθεί το 1980.

Σοκαρισμένοι οι συγγενείς της 40χρονης – «Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε»

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη», ανέφερε μιλώντας στο cretapost ξάδερφος της 40χρονης που ζει στο Ηράκλειο. «Οι στιγμές είναι πολύ δύσκολες για όλους μας και προσπαθούμε να το διαχειριστούμε», πρόσθεσε.

Ο ίδιος είπε πως η οικογένεια της 40χρονης είχε θρηνήσει και άλλα θύματα καθώς ο αδερφός της είχε σκοτωθεί σε τροχαίο δυστύχημα και ο θείος της ήταν ο ηρωικός πιλότος που έπεσε εν ώρα καθήκοντος.

«Εμείς ενημερωθήκαμε για αυτό το τραγικό γεγονός από το Επιτελείο», τόνισε ο ξάδερφος της 40χρονης.

Στην Αθήνα αναμένεται να τελεστεί η κηδεία της 40χρονης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost o ξάδερφός της.

«Η ξαδέρφη μου ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα και εκεί θα τελεστεί η κηδεία της», ανέφερε συντετριμμένος ενώ ήδη οι συγγενείς της ετοιμάζονται να ανέβουν στην πρωτεύουσα για να της απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Η ανατριχιαστική ανάρτησή της για το πώς επέλεξε να γίνει στρατιωτικός

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια πριν μερικά χρόνια σε ανάρτησή της απαντούσε σε όλους όσοι την ρωτούσαν πώς και επέλεξε να καταταγεί στην Πολεμική Αεροπορία.

Όπως ανέφερε ο λόγος ήταν ο θείος της που ήταν ένας πιλότος ο οποίος πέθανε ηρωικά εν ώρα καθήκοντος.

Ο θείος της ήταν ο γνωστός Βασίλης Ανδρεαδάκης που στις 23 Μαΐου την ώρα που πραγματοποιούσε πτήση πάνω από την Λαμία το σκάφος παρουσίασε βλάβη. Ενώ ο πύργος ελέγχου του λέει να εγκαταλείψει το σκάφος εκείνος, βλέποντας πως αν το έκανε αυτό το αεροσκάφος θα έπεφτε μέσα στην πόλη της Λαμίας, αρνήθηκε και το οδήγησε έξω από την πόλη, βρίσκοντας τραγικό θάνατο κατά την πτώση του.

Μάλιστα, η ίδια σε ανάρτησή της αναφέρει: «Στην ερώτηση γιατί διάλεξα την Αεροπορία πάντα απαντώ ότι ήμουν προορισμένη να την υπηρετήσω πριν ακόμα γεννηθώ … Ένας μεγάλος άντρας, όπως ο αείμνηστος θείος μου, σε γαλουχεί με υψηλά ιδεώδη όχι μόνο με τον ενάρετο βίο του, αλλά κυρίως με τον «ευκλεή θάνατο» που επιλέγει…»!

Στην Αθήνα η κηδεία της

Στην Αθήνα αναμένεται να τελεστεί η κηδεία της 40χρονης, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε o ξάδερφός της.

«Η ξαδέρφη μου ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα και εκεί θα τελεστεί η κηδεία της», ανέφερε συντετριμμένος ενώ ήδη οι συγγενείς της ετοιμάζονται να ανέβουν στην πρωτεύουσα για να της απευθύνουν το ύστατο χαίρε.

Πριν λίγους μήνες είχε παντρευτεί

Η 40χρονη – με καταγωγή από την Κρήτη – εδώ και αρκετά χρόνια υπηρετούσε στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στην Πολεμική Αεροπορία ως νοσηλεύτρια στην 251 ΓΝΑ ενώ ζούσε και δραστηριοποιούνταν στην Αθήνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις λίγο καιρό πριν είχε παντρευτεί. Πιο συγκεκριμένο, είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της τον περασμένο Ιούλιο.

Σχετικές ειδήσεις