ΕΛΛΑΔΑ

Σταμάτησαν λόγω σκότους οι έρευνες για τον αγνοούμενο στην Κάρλα – Συνεχίζονται σήμερα το ξημέρωμα

karla

Στο χωριό του επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με την μητέρα του, τους οικείους και τους συγχωριανούς του να αναμένουν κάποιο νεότερο

Σταμάτησαν λόγω σκότους οι έρευνες για τον εντοπισμό του 43χρονου ψαρά, που από νωρίς το πρωί της Παρασκευής έχει χαθεί στα νερά της λίμνης Κάρλας, όπου πήγε να ψαρέψει με τον 45χρονο αδελφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, αναμένεται να συνεχιστούν σήμερα Σάββατο με το πρώτο φως της ημέρας.

Να υπενθυμίσουμε πως ολημερίς δυνάμεις της 8ης ΕΜΑΚ, καθώς και δύτες από την Θεσσαλονίκη και την 2η ΕΜΑΚ «όργωσαν» τα νερά της Κάρλας αναζητώντας τον άτυχο άνδρα, ο οποίος κατάγεται από την Ροδιά Τυρνάβου. Ο άνδρας είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών.

Την ίδια στιγμή στο χωριό του επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, με την μητέρα του, τους οικείους και τους συγχωριανούς του να αναμένουν κάποιο νεότερο από τις Αρχές.

Πώς έγινε το συμβάν

Τη δήλωση εξαφάνισης έκανε ο 45χρονος αδερφός του αγνοούμενου ψαρά στις 6 χθες το πρωί. Βάσει πληροφοριών τα δύο αδέρφια μετέβησαν το πρωί για ψάρεμα στη λίμνη Κάρλα, όμως κάτω από αδιευκρίνιστες ως στιγμής συνθήκες, η βάρκα τους ανατράπηκε και έβαλε νερά με αποτέλεσμα αμφότεροι να βρεθούν μέσα στη λίμνη. Ο ένας αδερφός κατόρθωσε κολυμπώντας να βγει στη στεριά όμως αγνοείται ο δεύτερος.

Το συμβάν έγινε στην αρχή της λίμνης προς το Καλαμάκι. Ενώ τα δύο αδέρφια συνήθιζαν να πηγαίνουν συχνά μαζί για ψάρεμα.