ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» δύο άτομα στο Παγκράτι για κατοχή όπλων και κοκαΐνης

astynomia
Photo: astynomia.gr

Οι δράστες εντοπίστηκαν να κινούνται με μοτοσυκλέτα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους πιστόλι και ναρκωτικά

Συνεχείς περιπολίες πραγματοποιούνται από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής, ιδιαίτερα κατά τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, με σκοπό την πρόληψη και αποτροπή παραβατικών συμπεριφορών που επηρεάζουν άμεσα τα αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.

Στο πλαίσιο αυτό, από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» συνελήφθησαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (22-9-2023) στην περιοχή του Παγκρατίου δύο ημεδαποί, ηλικίας 39 και 38 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν -κατά περίπτωση- όπλα, βεγγαλικά και ναρκωτική ουσία.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω εντοπίστηκαν να κινούνται με μοτοσυκλέτα και σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του 39χρονου πιστόλι (τοποθετημένο στη μέση του παντελονιού του) με φυσίγγιο στη θαλάμη και γεμιστήρα με -5- φυσίγγια, αναδιπλούμενο μαχαίρι και -0,4- γραμμ. κοκαΐνης, ενώ στην κατοχή του 38χρονου βρέθηκαν αναδιπλούμενος σουγιάς και -2- βεγγαλικά.

Ακολούθως οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παγκρατίου, το οποίο επελήφθη προανακριτικά και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία -κατά περίπτωση- για παράβαση των νομοθεσιών περί όπλων, περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.