ΕΛΛΑΔΑ

Θήβα: Αυτή είναι η αιτία της συντριβής του μονοκινητήριου - Πατέρας ενός παιδιού ο νεκρός πιλότος

Θήβα: Αυτή είναι η αιτία της συντριβής του μονοκινητήριου - Πατέρας ενός παιδιού ο νεκρός πιλότος

Ο 37χρονος πιλότος, που ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, λάτρευε τους αιθέρες και είχε πολλές ώρες πτήσεων, με τους γνωστούς του να αποδίδουν το μοιραίο δυστύχημα στην κακιά στιγμή

Μία ακόμη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στη Θήβα, όταν ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο κατέπεσε με τον 37χρονο πιλότο να είναι νεκρός.

Ο 37χρονος πιλότος, που ήταν πατέρας ενός μικρού παιδιού, λάτρευε τους αιθέρες και είχε πολλές ώρες πτήσεων, με τους γνωστούς του να αποδίδουν το μοιραίο δυστύχημα στην κακιά στιγμή.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες κάνουν λόγο για απώλεια ύψους κατά την απογείωσή του όταν και έπεσε σε περιοχή με δέντρα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μικρό μονοκινητήριο είχε δώσει σχέδιο πτήσης για Βόλο γύρω στις 12:30. Λίγο μετά την απογείωση όμως, παρουσίασε πρόβλημα. Ειδικότερα, το αεροσκάφος φέρεται ότι «στολάρισε», δηλαδή παρουσίασε απώλεια στήριξης, με αποτέλεσμα να πέσει εκτός αεροδρομίου, σε παρακείμενο χωράφι.

Λίγο πριν τη συντριβή, ο χειριστής, ο οποίος είχε εμπειρία πτήσεων, είχε επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου της Τανάγρας.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Θηβών προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον 37χρονο, ο οποίος παρελήφθη χωρίς τις αισθήσεις του από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο σημείο υπήρξε και διαρροή καυσίμων.