ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Όταν την έβλεπα ήταν τόσο τρομοκρατημένη» - Συγκλονίζει γειτόνισσα της 22χρονης

Βόλος: «Όταν την έβλεπα ήταν τόσο τρομοκρατημένη» - Συγκλονίζει γειτόνισσα της 22χρονης

Η νεαρή κοπέλα ζούσε απομονωμένη από τους γείτονες, φυλακισμένη μαζί με την κόρη της στο σπίτι τους στον Βόλο για δύο ολόκληρα χρόνια

Σοκαριστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση κακοποίησης της 22χρονης στον Βόλο, την οποία κρατούσε κλειδωμένη μέσα στο σπίτι τους, μαζί με την δύο ετών κόρη τους, ο σύζυγός της.

Η νεαρή κοπέλα ζούσε απομονωμένη από τους γείτονες, στη φυλακή του σπιτιού της για δύο ολόκληρα χρόνια, ενώ ο σύζυγός της την παρακολουθούσε με κάμερα ακόμα και όταν έβγαινε μέχρι την αυλή.

Γειτόνισσα του ζευγαριού μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, δηλώνοντας πως η γυναίκα ήταν τρομοκρατημένη, ενώ όλα αυτά τα χρόνια η γειτονιά την είχε δει ελάχιστα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η βία που της ασκούσε ο σύζυγός της ήταν επαναλαμβανόμενη, καθώς βίωνε τον εξευτελισμό μέσα στο σπιτι της. Ο άνδρας την ξυλοκοπούσε και την κρατούσε όπως και το 2,5 ετών κοριτσάκι τους φυλακισμένες και απομονωμένες. Μάλιστα δεν την άφησε ποτέ να μάθει ελληνικά ούτε να έχει επαφή με οποιονδήποτε άνθρωπο.

«Έβγαινε λίγο μέχρι την αυλή 5 – 10 λεπτά με την παρουσία μιας κάμερας, την παρακολουθούσε και ξανά έμπαινε στο σπίτι. Όταν την έβλεπα ήταν τόσο τρομοκρατημένη», δήλωσε χαρακτηριστικά στην ΕΡΤ γειτόνισσα του ζευγαριού.

Ο εφιάλτης της 22χρονης μητέρας τελείωσε την περασμένη Πέμπτη, όταν γείτονες κινητοποιήθηκαν ακούγοντας τις κραυγές της από το εσωτερικό του σπιτιού. Ο 28χρονος προσπάθησε να διαφύγει, όμως οι γειτόνισσες ενωμένες σαν μια γροθιά τον κράτησαν στο σημείο.

«Έφτασε στα όριά της και ακούστηκε και φώναζε. Τις άλλες μέρες έκλαιγε βουβά. (…) Με απειλούσε, με χτύπησε, μου είπε φύγε από το σπίτι μου, γυναίκα μου είναι, δικιά μου, είναι κτήμα μου(…) Του είπα δεν πας πουθενά, θα περιμένεις εδώ να έρθει η αστυνομία και τότε μου κράτησε τα χέρια και μου ρίχνει μια κουτουλιά (…) Αυτός το μόνο που είπε είναι θα βγω και θα σας σκοτώσω». Σοκάρουν τα λόγια της γειτόνισσας της κακοποιημένης κοπέλας.

Τι κατέθεσε η 22χρονη στην ΕΛ.ΑΣ.

«Φοβάμαι πολύ για τη ζωή μου και για το παιδί μου. Όταν βγήκα έξω από το σπίτι, το πρώτο πράγμα που είπα είναι «Σωθήκαμε» και θέλω να επιστρέψω στους δικούς μου. Χρωστάω πολλά στους γείτονές μου, οι οποίοι έσωσαν τη ζωή μου και το παιδί μου», είπε η 22χρονη στην Ελληνική Αστυνομία.

Ο 28χρονος ισχυρίστηκε πως: «Δεν τη χτύπησα, δεν προσπάθησα να τη στραγγαλίσω».

Την Δευτέρα, η 22χρονη θα εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ την Τρίτη ο φερόμενος ως δράστης θα περάσει την πόρτα του εισαγγελέα.