ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 29χρονος ΑμεΑ που έπεσε στη θάλασσα

Φθιώτιδα: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει 29χρονος ΑμεΑ που έπεσε στη θάλασσα

Φθιώτιδα: Ο νεαρός άνδρας δίνει μάχη για την ζωή του στην εντατική

Ένα τρομακτικό ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (24/9) στο λιμάνι των Ραχών στη Φθιώτιδα με θύμα έναν 29χρονο ΑμεΑ ο οποίος έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στη θάλασσα, μπροστά στα μάτια της συντρόφου του και άλλων παρευρισκόμενων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός άνδρας έκανε τη βόλτα του, στην παραλία μαζί με την αγαπημένη του, όπως συνήθιζαν αρκετά βράδια, όταν σε ανύποπτο χρόνο βρέθηκε μέσα στο νερό.

Εκείνη φωνάζοντας έντρομη «βοήθεια» βούτηξε στο νερό προκειμένου να τον σώσει, ωστόσο δεν τα κατάφερε.

Ένα ζευγάρι ντόπιων που ψάρευε στο λιμάνι και ήταν κοντά, βούτηξε αμέσως στη θάλασσα, καλώντας επίσης βοήθεια και τελικά με τη συμμετοχή και ενός ακόμη ατόμου, έβγαλαν από τη θάλασσα πρώτα την κοπέλα και μετά τον 29χρονο.

Ο νεαρός άνδρας ωστόσο ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αμέσως ξεκίνησαν την προσπάθεια ανάνηψης με ΚΑΡΠΑ, προσπάθεια που συνεχίστηκε και από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που σε 5 περίπου λεπτά ήταν στο σημείο.

Συνοδεία περιπολικού του ΑΤ Στυλίδας το ασθενοφόρο έφτασε στο Κέντρο Υγείας όπου συνεχίστηκαν οι προσπάθειες ανάνηψης από το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.

Ο 29χρονος αφού άρχισε να επανέρχεται διακομίστηκε πάλι με ασθενοφόρο και συνοδεία περιπολικού στο Νοσοκομείο Λαμίας για μηχανική υποστήριξη.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός: 26 δονήσεις σε 12 ώρες στην Κορινθία

Οργή κατοίκων στον Παλαμά Καρδίτσας: «Είναι ανύπαρκτοι, δεν υπάρχει βόηθεια» - Τι απαντά ο δήμαρχος

Θεσσαλονίκη: Νέο «σαφάρι» της ΕΛ.ΑΣ. για το παρεμπόριο - Οκτώ συλλήψεις σε 12 μέρες