ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Elias: Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο στην Κηφισιάς – Ουρές χιλιομέτρων, στο κόκκινο ο Κηφισός

Κακοκαιρία Elias: Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο στην Κηφισιάς – Ουρές χιλιομέτρων, στο κόκκινο ο Κηφισός
Χάρης Γκίκας/Newsbomb.gr

Κακοκαιρία Elias: Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται στο λεκανοπέδιο Αττικής εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων

Δύσκολη αναμένεται η σημερινή ημέρα για όσους κινούνται στο οδικό δίκτυο της πρωτεύουσας καθώς τα έντονα καιρικά φαινόμενα που σημειώνονται από τα ξημερώματα της Τετάρτης (27/9) έχουν ως αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες καθυστερήσεις στις κεντρικές οδικές αρτηρίες.

Έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται αυτή τη στιγμή στην άνοδο της Λ. Κηφισίας εξαιτίας ακινητοποιημένου λεωφορείου στο ύψος του Αμαρουσίου. Ως αποτέλεσμα έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων. Παρόμοια η κατάσταση και στην κάθοδο από το ύψος του Χαλανδρίου έως και το ύψος του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Δείτε επίσης το βίντεο:

Στο «κόκκινο» και η άνοδος του Κηφισού από το ύψος του Αιγάλεω έως και τον Άγιο Στέφανο, με τα οχήματα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες. Στην κάθοδο του Κηφισού προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται από το ύψος της Ν. Φιλαδέλφειας έως και το ύψος του Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας, ενώ έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση παρατηρείται και στην Περιφερειακή Υμμητού, στην είσοδο της Αττικής Οδού προς Δουκίσσης Πλακεντίας.

Δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί πού εντοπίζονται τα σοβαρότερα προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων:

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Elias: Κραυγή αγωνίας δημάρχου από την Εύβοια – «Το νερό έφτασε ένα μέτρο, κινδυνεύουμε»

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε λεωφορείο - Οι επιβάτες βρίσκονταν στη στάση

Βόλος: Απείλησε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα της και επιτέθηκε σε αστυνομικούς